China digawe RC lawn mower rega murah for sale, Chinese paling remot kontrol slope mower

Apa sampeyan kesel mbuwang pirang-pirang jam ngobong pekarangan? Ora katon maneh! Vigorun Tech bangga kanggo saiki kita state-of-the-art RC lawn mower, dirancang kanggo revolutionize cara sampeyan njaga pekarangan. Kanthi teknologi mutakhir kita, njaga pekarangan kanthi rapi ora nate gampang.

Paling laris 16HP daya kuat sing dirancang anyar CE EPA persetujuan ngisi dhewe 800 lebar pemotong servo motor controller paling apik remot kontrol slope mesin pemotong pemasok pabrikan China kanggo didol

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge efisiensi lan penak. Pramila mesin pemotong rumput roda kita wis misuwur banget ing Eropa lan Amerika. Panjaluk mesin pemotong slope remot kontrol paling apik terus saya mundhak amarga fitur sing luar biasa lan kinerja sing luar biasa.

  • China digawe RC lawn mower rega murah for sale, Chinese paling remot kontrol slope mower
  • CE EPA 9HP 16HP daya kuat 20 inch pisau pemotong remote control
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol remot rega murah kanggo didol, rega pemotong RC paling apik ing China
  • Sato kustomisasi werna nglereni dhuwur 1-18 cm luwes Loncin lawn mower remot kontrol
  • China nggawe mesin pemotong sikat remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol


Teknologi pemotong rumput RC sing canggih ngluwihi kacepetan lan produktivitas. Mesin pemotong rumput remot kontrol iki dilengkapi fitur canggih sing njamin gampang digunakake lan linuwih. Kontrol remot intuisi ngidini sampeyan navigasi mesin pemotong slope remot sing paling apik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan mesin pemotong kanthi fisik. Kajaba iku, pemotong rumput RC dilengkapi macem-macem opsi dhuwur nglereni, ngidini sampeyan entuk dawa suket sing dikarepake kanggo tampilan sing resik lan seragam.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts