konsumsi energi rendah hibrida dhuwur agul-agul luwes dening remot kontrol tanpa kabel rerumput mower

Apa sampeyan pengin ana cara sing luwih gampang kanggo njaga pekarangan sampeyan? Ora katon luwih saka Vigorun TechMesin pemotong rumput sing dikontrol remot sing canggih, dhuwur bilah sing bisa diatur kanthi mesin pemotong sikat tanpa kabel remot. Kanthi mesin hibrida bensin lan listrik, mesin pemotong rumput sing inovatif iki nawakake kinerja lan penak sing ora ana tandhingane.

Hot Sale terjangkau anyar dirancang self-charging CE EPA persetujuan 800 cutting width servo motor controller disesuaikan tanpa kabel sikat mesin pemotong harga murah pemasok produsen China

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge efisiensi lan kelestarian. Pramila kabeh mowers sikat tanpa kabel konsumsi energi kurang kita dilengkapi generator, menehi kemampuan kanggo mandhiri. Sawise mesin diuripake, mesin pemotong sikat remot kontrol tanpa kabel bisa uga nyopot pekarangan lan ngisi ulang baterei serep, kanthi efektif nambah wektu kerja sing terus-terusan. Ngomong pamit kanggo frustasi sesi mowing diselani lan hello kanggo pengalaman pangopènan pekarangan uninterrupted lan efisien.

  • pertanian robot bensin industri track karet mesin pemotong rumput tanpa kabel
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol remot paling apik kanggo didol
  • CE EPA 9HP 16HP power brushless DC motor komersial satu tombol start radio control mesin pemotong
  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol
  • konsumsi energi rendah hibrida dhuwur agul-agul luwes dening remot kontrol tanpa kabel rerumput mower

Salah sawijining fitur sing misuwur saka mesin pemotong sikat tanpa kabel hibrida yaiku kekuwatane sing nggumunake. Dilengkapi mesin kanthi kinerja dhuwur, kanthi gampang ngatasi macem-macem jinis suket, kalebu suket sing angel lan wilayah sing akeh banget. Pemotong sikat RC dirancang kanggo nangani medan sing paling angel, saengga cocog kanggo lanskap sing miring. Ora ana maneh kuwatir babagan permukaan sing ora rata utawa wilayah sing angel digayuh - mesin pemotong rumput dibangun kanggo nangani kabeh.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts