200 meter dawa kontrol dhuwur nglereni 1-18 cm luwes nirkabel dilacak pemotong rumput

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge safety pangguna, mulane kabeh mesin pemotong rumput dilengkapi karo kemampuan remot kontrol sing luwih maju. Kanthi jarak sing nyengsemake nganti 200 meter, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol mesin pemotong rumput sing dilacak nirkabel kanthi jarak 200 meter saka jarak sing aman nalika ngrasakake katentreman atine. Sampeyan ora kudu kuwatir maneh babagan kacilakan nalika maneuver ing lereng sing angel utawa navigasi liwat sudhut sing angel. Fitur sing dikontrol remot ngidini sampeyan njaga kontrol lan ngindhari kahanan sing mbebayani kanthi gampang.

Dijual Panas Persetujuan CE EPA 800 lebar pemotongan anyar sing dirancang kanthi mandiri servo motor controller disesuaikan terjangkau nirkabel dilacak mesin pemotong rumput rega murah langsung tuku saka pabrik China

Ora mung mesin pemotong rumput nirkabel ngutamakake fitur safety lan pangguna-loropaken, nanging uga nduweni daya tahan lan kinerja sing luar biasa. Dibangun saka bahan bermutu tinggi, mesin pemotong rumput kita bisa tahan ing terrain lan kahanan cuaca sing paling angel, njamin umur dawa lan linuwih. Ngomong pamit kanggo kerep rusak lan ndandani larang regane - dhuwur nglereni 1-18 cm luwes nirkabel dilacak mower dibangun kanggo awet, ngadeg test wektu karo ease.

  • China digawe remot kontrol tajem slope mower rega murah kanggo Advertisement, China paling apik lawn mower robot
  • 200 meter dawa kontrol dhuwur nglereni 1-18 cm luwes nirkabel dilacak pemotong rumput
  • China nggawe mesin pemotong robot sing dilacak kanthi rega murah, mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • dhuwur nglereni hibrida 1-18 cm luwes konsumsi daya kurang remot kontrol cutter
  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong radio sing paling apik ing China

Nggawe ngalih menyang Vigorun TechPemotong rumput sing dikontrol remot saiki lan temokake tingkat presisi, gampang, lan safety kanggo njaga pekarangan sampeyan. Aja kompromi babagan kualitas - pilih pemotong rumput sing dilacak nirkabel sing paling apik, solusi utama kanggo kabeh kabutuhan pemotongan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts