China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanggo lereng rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat paling apik kanggo lereng

Mesin pemotong remot kontrol kanggo lereng nggabungake teknologi canggih kanggo njamin kenyamanan lan kenyamanan pangguna. Desain ergonomis kita ngidini kanggo gampang nangani lan maneuverability, ngurangi kesel sak suwene mowing. Kanthi menet tombol sing gampang, sampeyan bisa kanthi gampang navigasi mesin pemotong sikat sing paling apik kanggo lereng ing sekitar pekarangan, njamin potongan sing akurat lan seragam saben wektu. Pisau presisi lan setelan dhuwur nglereni sing bisa diatur njamin pekarangan sing apik banget, sing pantes iri saka tanggane.

Paling laris 800 jembaré nglereni sing dirancang anyar kanggo ngisi daya mandiri CE EPA persetujuan pengontrol motor servo terjangkau mesin pemotong sikat paling apik kanggo pabrik lereng langsung tuku saka China

Ora mung mesin pemotong remot kontrol kanggo lereng ngutamakake fitur safety lan pangguna-loropaken, nanging uga nduweni daya tahan lan kinerja sing luar biasa. Dibangun saka bahan bermutu tinggi, mesin pemotong rumput kita bisa tahan ing terrain lan kahanan cuaca sing paling angel, njamin umur dawa lan linuwih. Pamit yen kerep rusak lan ndandani larang regane - mesin pemotong sikat sing paling apik kanggo lereng dibangun kanggo tahan, tahan uji wektu kanthi gampang.

  • CE EPA disetujoni mesin bensin 200 meter long distance kontrol dilacak radio-kontrol lawn mower
  • China digawe remot kontrol dilacak mower rega murah kanggo Advertisement, China paling apik lawn mower robot
  • Mesin bensin 4 tak 200 meter kontrol jarak jauh mesin pemotong jarak jauh kanggo bukit
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol kanggo lereng rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat paling apik kanggo lereng
  • 9HP 16HP mesin bensin 20 inch cutting blade remote kontrol sikat pemotong

Nggawe ngalih menyang Vigorun TechPemotong rumput sing dikontrol remot saiki lan temokake tingkat presisi, gampang, lan safety kanggo njaga pekarangan sampeyan. Aja kompromi ing kualitas - pilih mesin pemotong remot kontrol kanggo lereng, solusi utama kanggo kabeh kabutuhan mowing.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts