pertanian robot bensin motor listrik mimpin remot kontrol mesin pemotong karo trek


Salah sawijining ciri khas mesin pemotong remot kontrol pertanian kanthi trek yaiku kecepatan sing nyengsemake. Kanthi kacepetan maksimal 6 km/jam, pemotong rumput remot kontrol iki njamin sampeyan bisa nutupi wilayah sing luwih gedhe ing wektu sing luwih cendhek. Pamit kanthi manual nyurung pemotong rumput sing abot, amarga mesin pemotong RC kanthi gampang nyabrang pekarangan sampeyan, menehi asil sing ora bisa ditandingi kanthi kecepatan sing ora cocog.

Produsen pemasok China sing dirancang anyar kanggo ngisi daya mandiri CE EPA persetujuan motor servo pengontrol mesin pemotong jarak jauh sing terjangkau karo pabrik trek langsung dodolan

Safety punika prioritas ndhuwur ing Vigorun Tech, lan mesin pemotong remot kontrol robot kanthi trek nggambarake prasetya kita kanggo nyedhiyakake pengalaman nglereni pekarangan sing aman. Pemotong kasebut dilengkapi sensor safety sing kanthi otomatis mungkasi bilah yen ana alangan sing dideteksi, njamin kesejahteraan pangguna lan lingkungan sekitar.

  • China nggawe mesin pemotong remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik karo trek
  • pertanian robot bensin motor listrik mimpin remot kontrol mesin pemotong karo trek
  • China nggawe mesin pemotong remot kanggo bukit rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China
  • baterei listrik hibrida luwes nglereni dhuwur 10-150mm radio kontrol rerumput mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel paling apik ing China

Kesimpulane, Vigorun Tech's motor listrik bensin mimpin mesin remot kontrol karo trek, njupuk pasar dening badai. Kanthi kacepetan sing luar biasa, produktivitas sing ora ana tandhingane, lan fitur-fitur canggih, produk inovatif iki ngowahi revolusi pangopènan pekarangan. Ngomong pamit kanggo jam laborious ngginakaken meksa nindakake perkara mowers abot, lan ngisin penak lan efficiency sing RC mowing machine nawakake.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts