China nggawe mesin pemotong slope sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel paling apik

Vigorun Tech bungah banget kanggo mbukak karya paling anyar, mesin pemotong slope sing dikontrol radio. Dirancang khusus kanggo ngatasi medan sing tantangan kaya bukit, lereng sing curam, lan wilayah berpasir, mesin pemotong rumput slope kelas profesional iki dirancang kanggo nelukake kabeh jinis lanskap sing rumit, njamin pengalaman pangopènan pekarangan sing sampurna lan ora repot.

Produsen China pengontrol motor servo khusus pangisi daya mandiri CE EPA persetujuan mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel paling apik kanggo didol

Ing inti mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel sing paling apik, ana mesin Loncin 16HP sing kuat, nyedhiyakake tenaga nyopir sing luar biasa sing bisa kanthi gampang maneuver ing medan sing paling angel. Gawan saka pump lenga serves kanggo nglindhungi engine, èfèktif nyuda nyandhang lan luh, lan mesthekake mesin bisa terus-terusan operate ing miring tanpa gangguan. Kanthi kemiringan kerja maksimal sing luar biasa nganti 60 °, mesin pemotong rumput slope kita ora ana tandhingane ing kinerja.

  • China digawe blumbang suket cutter rega murah kanggo sale, Cina paling apik rechargeable sikat cutter
  • CE EPA Euro 5 dhuwur agul-agul bensin luwes dening remot kontrol remot kontrol pemotong suket
  • China nggawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo didol
  • pertanian bensin powered disk rotary dilacak pemotong rumput remot kontrol
  • China digawe radio kontrol slope mower rega murah kanggo Advertisement, Cina paling nirkabel radio kontrol mesin pemotong rumput

Pilih Vigorun Techmesin pemotong slope sing dikontrol radio lan nambah pengalaman pangopènan pekarangan menyang dhuwur sing anyar. Saksiake gabungan kekuwatan, presisi, lan kepenak sing sampurna, kabeh direkayasa dadi siji mesin sing luar biasa. Nggawe pekarangan meri lingkungan karo Vigorun Tech.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts