pertanian bensin powered disk rotary dilacak pemotong rumput remot kontrol

Vigorun Tech seneng banget kanggo mbukak karya paling anyar, kontrol remot pemotong rumput sing dilacak pertanian. Dirancang khusus kanggo ngatasi medan sing tantangan kaya bukit, lereng sing curam, lan wilayah berpasir, mesin pemotong rumput slope kelas profesional iki dirancang kanggo nelukake kabeh jinis lanskap sing rumit, njamin pengalaman pangopènan pekarangan sing sampurna lan ora repot.

Produsen China pengontrol motor servo sing disesuaikan karo persetujuan CE EPA sing dilacak remot kontrol pemotong rumput kanggo didol

Dilengkapi teknologi remot kontrol sing canggih, remot kontrol pemotong rumput sing dilacak nganggo bensin nemokake sampeyan kanthi lengkap babagan pangopènan pekarangan. Kanthi mung nutul tombol, sampeyan bisa kanthi gampang nuntun mesin pemotong kanggo navigasi liwat sudhut sing nyenyet, lereng sing angel, lan wilayah sing angel digayuh, saéngga njamin pekarangan sampeyan entuk perhatian sing pantes. Fitur remot kontrol ora mung menehi penak nanging uga nambah safety, ngijini sampeyan kanggo operate mesin pemotong saka kadohan, adoh saka sembarang beboyo potensial.

  • China digawe blumbang suket cutter rega murah kanggo sale, Cina paling apik rechargeable sikat cutter
  • CE EPA Euro 5 dhuwur agul-agul bensin luwes dening remot kontrol remot kontrol pemotong suket
  • China nggawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo didol
  • pertanian bensin powered disk rotary dilacak pemotong rumput remot kontrol
  • China digawe radio kontrol slope mower rega murah kanggo Advertisement, Cina paling nirkabel radio kontrol mesin pemotong rumput

Remot kontrol pemotong rumput sing dilacak puteran disk kita dirancang kanggo nyukupi kabutuhan profesional lan sing duwe omah. Iku pilihan sampurna kanggo landscapers, lapangan golf, taman, lan sapa waé sing ngormati efisiensi lan presisi. Kanthi kemampuan sing luar biasa kanggo ngatasi medan sing kompleks lan kekuwatane sing ora ana tandhingane, mesin pemotong rumput slope kita njamin pekarangan sing sampurna lan resik.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts