CE EPA Euro 5 dhuwur agul-agul bensin luwes dening remot kontrol remot kontrol pemotong suket

Dilengkapi teknologi remot kontrol canggih, pemotong suket CE EPA sing dikontrol saka jarak jauh nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan pangopènan pekarangan. Kanthi mung nutul tombol, sampeyan bisa kanthi gampang nuntun mesin pemotong kanggo navigasi liwat sudhut sing nyenyet, lereng sing angel, lan wilayah sing angel digayuh, saéngga njamin pekarangan sampeyan entuk perhatian sing pantes. Fitur remot kontrol ora mung menehi penak nanging uga nambah safety, ngijini sampeyan kanggo operate mesin pemotong saka kadohan, adoh saka sembarang beboyo potensial.

Produsen China pengontrol motor servo kustomisasi ngisi mandiri CE EPA persetujuan pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh kanggo didol

Pemotong suket sing dikontrol saka jarak jauh Euro 5 dirancang kanggo nyukupi kabutuhan profesional lan sing duwe omah. Iku pilihan sampurna kanggo landscapers, lapangan golf, taman, lan sapa waé sing ngormati efisiensi lan presisi. Kanthi kemampuan sing luar biasa kanggo ngatasi medan sing kompleks lan kekuwatane sing ora ana tandhingane, mesin pemotong rumput slope kita njamin pekarangan sing sampurna lan resik.

  • China digawe blumbang suket cutter rega murah kanggo sale, Cina paling apik rechargeable sikat cutter
  • CE EPA Euro 5 dhuwur agul-agul bensin luwes dening remot kontrol remot kontrol pemotong suket
  • China nggawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo didol
  • pertanian bensin powered disk rotary dilacak pemotong rumput remot kontrol
  • China digawe radio kontrol slope mower rega murah kanggo Advertisement, Cina paling nirkabel radio kontrol mesin pemotong rumput

Reliabilitas ana ing jantung Vigorun Techkomitmen kanggo kualitas. Dhuwur agul-agul sing bisa diatur kanthi remot kontrol pemotong suket sing dikontrol adoh digawe kanggo tahan lingkungan sing paling tantangan lan nyedhiyakake kinerja sing konsisten. Kanthi fitur-fitur canggih lan konstruksi sing kuat, mesin pemotong kita njamin umur dawa, ngidini sampeyan njaga pekarangan kanthi yakin nganti pirang-pirang taun.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts