China digawe blumbang suket cutter rega murah kanggo sale, Cina paling apik rechargeable sikat cutter

Ing inti pemotong rumput blumbang ana mesin Loncin 16HP sing kuat, nyediakake tenaga nyopir sing luar biasa sing bisa kanthi gampang maneuver ing medan sing paling angel. Gawan saka pump lenga serves kanggo nglindhungi engine, èfèktif nyuda nyandhang lan luh, lan mesthekake mesin bisa terus-terusan operate ing miring tanpa gangguan. Kanthi kemiringan kerja maksimal sing luar biasa nganti 60 °, mesin pemotong rumput slope kita ora ana tandhingane ing kinerja.

Produsen China pengontrol motor servo disesuaikan kanthi ngisi daya mandiri CE EPA persetujuan pemotong sikat sing bisa diisi ulang paling apik kanggo didol

Dilengkapi teknologi remot kontrol sing canggih, pemotong rumput blumbang nyedhiyakake sampeyan kanthi lengkap babagan pangopènan pekarangan. Kanthi mung nutul tombol, sampeyan bisa kanthi gampang nuntun mesin pemotong kanggo navigasi liwat sudhut sing nyenyet, lereng sing angel, lan wilayah sing angel digayuh, saéngga njamin pekarangan sampeyan entuk perhatian sing pantes. Fitur remot kontrol ora mung menehi penak nanging uga nambah safety, ngijini sampeyan kanggo operate mesin pemotong saka kadohan, adoh saka sembarang beboyo potensial.

  • China digawe blumbang suket cutter rega murah kanggo sale, Cina paling apik rechargeable sikat cutter
  • CE EPA Euro 5 dhuwur agul-agul bensin luwes dening remot kontrol remot kontrol pemotong suket
  • China nggawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo didol
  • pertanian bensin powered disk rotary dilacak pemotong rumput remot kontrol
  • China digawe radio kontrol slope mower rega murah kanggo Advertisement, Cina paling nirkabel radio kontrol mesin pemotong rumput

Reliabilitas ana ing jantung Vigorun Techkomitmen kanggo kualitas. Pemotong sikat sing bisa diisi ulang paling apik dibangun kanggo tahan lingkungan sing paling tantangan lan menehi kinerja sing konsisten. Kanthi fitur-fitur canggih lan konstruksi sing kuat, mesin pemotong kita njamin umur dawa, ngidini sampeyan njaga pekarangan kanthi yakin nganti pirang-pirang taun.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts