Pandhuan pangguna kanggo VIGORUN Robot Mowing Kontrol Radio Nirkabel (VTW550-90 Kanthi Pull Start)

Sugeng rawuh! Sugeng rawuh ing tutorial babagan cara nggunakake mesin pemotong rumput remot kontrol sing apik tenan. Ing video iki, kita bakal nutupi kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti, saka ngisi daya baterei nganti ngethok pekarangan kaya profesional. Ayo nyilem!

Kaping pisanan, sadurunge nggunakake mesin, priksa manawa sampeyan ngisi baterei kanthi lengkap. Iki minangka port pangisi daya, supaya sampeyan bisa nyolok lan ngeculake.

Banjur sampeyan bisa plug ing plug daya kang kita copot kanggo transportasi aman.

Kanggo miwiti, uripake saklar daya ing remot kontrol, banjur uripake saklar daya ing mesin.

Ayo dipindhah bayi iki saiki. Nggunakake remot kontrol, sampeyan bisa maju, mundur, ngiwa, lan nengen kanthi gampang. Iku super prasaja!

Ngalih iki nyetel kacepetan dhuwur lan kurang. Down iku kacepetan kurang, munggah iku kacepetan dhuwur.

Iki saklar cruise kontrol. sing mbisakake mesin kanggo mindhah ing kacepetan pancet nganti sampeyan mbatalake. Gunakake tuas iki kanggo nyetel cruise kontrol.

Dhuwur agul-agul nglereni saka mower wheel bisa diatur kanthi manual. Cara pangaturan: Copot 6 ngawut-awut ing sisih njero 4 wheel . Sawise nyetel dhuwur sing dikarepake, ndandani sekrup ing gembong.

Ana rong cara kanggo miwiti mower iki, lan kita nuduhake sampeyan sing pisanan, wiwitan panel kontrol!

Pisanan push throttle maju, Banjur pencet tombol wiwitan.

Elinga bali throttle menyang netral sawise miwiti

Kanggo mateni mesin mung pencet tombol mandeg

Banjur ana cara liya kanggo miwiti, wiwitan narik tangan

Kawitan push throttle maju uga, banjur tarik kabel tarik

Maneh, elinga bali throttle menyang posisi sawise miwiti

Banjur sampeyan bisa miwiti mowing.

Saiki mowing wis rampung. Kanggo mateni mesin, mateni tombol daya ing mesin dhewe, ngiring dening ngalih daya ing remot kontrol. Lan iku!

Sampeyan saiki wis siyap metu lan ngethok pekarangan kanthi gampang.

Matur nuwun kanggo nonton, lan aja ragu-ragu hubungi yen sampeyan duwe pitakon!

We are Produsèn saka remot kontrol lawn mowers saka China, sampeyan bisa tuku langsung saka kita.

Kita bisa ngomong liwat Whatsapp: +86 183 64648160 kanggo rincian liyane. Utawa sampeyan uga bisa ngirim E-mail: 801@ssrbot.com kanggo njaluk katalog lan dhaptar rega.

Kaya Posts