China nggawe slope mower remot kontrol rega murah kanggo didol, pemotong rumput blumbang paling apik ing China

Salah sawijining fitur sing misuwur saka mesin pemotong slope yaiku generator sing paling canggih. Kanthi voltase output lan daya mungguh 56V lan 4000W, iku èfèktif kakuwasan mesin, mesthekake yen bisa mlaku kanggo jam dawa tanpa gangguan. Gawan baterei kapasitas gedhe 12V 20Ah mung nambah mesin wis nyengsemaken iki, ngidini kanggo operate kanggo wektu lengkap tanpa hiccups.

Produsen profesional China kanthi departemen R&D disesuaikan Kabeh-Terrain sing bisa diisi kanthi mandiri CE EPA persetujuan pemotong rumput kolam paling apik tuku langsung kanthi rega pabrik sing murah

Kanggo mesthekake yen pemotong suket blumbang paling apik nyedhiyakake kinerja sing ora ditandingi, kita wis nggabungake bantalan berkualitas tinggi sing nyuda gesekan, pemborosan, lan tingkat konversi sing luwih apik. Iki mesthekake yen pangguna ngalami operasi sing mulus lan uga ngilangi nyandhang lan luh sing ora perlu ing mesin kasebut.

  • petrol komersial landhep mowing glathi luwes mowing dhuwur radio cutter kanggo kebon kebon
  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China
  • EPA bensin powered engine luwes mowing dhuwur robot kontrol slope mower
  • China nggawe slope mower remot kontrol rega murah kanggo didol, pemotong rumput blumbang paling apik ing China
  • hibrida timer daya baterei powered 360 derajat rotasi remot kontrol slope mower

Pemotong slope kita dirancang kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pangopènan pekarangan. Apa sampeyan duwe latar mburi cilik utawa peternakan gedhe, mesin pemotong remot kontrol dibangun kanggo nyedhiyakake presisi sing ora cocog lan gampang digunakake. Kanthi inovasi paling anyar iki, kita wis mesthekake yen sampeyan bisa lungguhan lan santai nalika pemotong suket blumbang sing paling apik ngurusi pekarangan sampeyan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts