China digawe remot kontrol slope mower rega murah for sale, Cina mesin pemotong RC paling apik

Nampilake teknologi mutakhir lan penak sing ora ana tandhingane, mesin pemotong slope remot kontrol kita ngubah cara sampeyan njaga pekarangan. Kanthi mung ngeklik tombol, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol mesin canggih iki lan entuk pekarangan sing apik banget kanthi cepet.

Produsèn nyata China CE EPA persetujuan Kabeh-Terrain self-charging disesuaikan terjangkau remot kontrol slope mower karo rega murah kanggo didol

Kanthi fleksibilitas, mesin pemotong RC sing paling apik cocok kanggo macem-macem terrain lan ukuran pekarangan. Apa sampeyan duwe latar mburi cilik utawa taman sing wiyar, mesin pemotong sing kuat lan kemampuan maneuver sing lincah bisa ngatasi kabeh. Jembar potong sing efisien nyakup area sing signifikan karo saben pass, ngirit wektu lan tenaga sing larang.

  • hibrida swadaya baterei powered baterei dilakokno remot dilakokno sikat mesin pemotong
  • China nggawe mesin pemotong slope murah kanggo didol, mesin pemotong suket paling apik ing China
  • mesin bensin gelar kerja 60 ° baterei dilakokno remot kontrol mesin pemotong
  • China digawe remot kontrol slope mower rega murah for sale, Cina mesin pemotong RC paling apik
  • mesin bensin rechargeable baterei agul-agul Rotary remot kontrol slope lawn mower

Kesimpulane, Vigorun TechPemotong slope kontrol remot nawakake solusi sing ngganti game kanggo nyederhanakake lan nambah rutinitas perawatan pekarangan. Ngalami penak, efisiensi, lan presisi teknologi inovatif iki langsung.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts