tetanèn bensin powered wiwitan elektrik dilacak remot kontrol robot slope mower

Menapa malih, kita wis dipun ginakaken desain khusus ing nglereni pinggiran kanggo nyegah suket clippings saka tancep. Desain agul-agul bergerigi kanthi efektif nyuda clogging, nyebabake operasi tanpa gangguan lan efisien. Pamit kanggo frustasi sing terus-terusan ngresiki gumpalan-gumpalan suket, amarga tetanèn kita nglacak mesin pemotong slope robot sing dikontrol remot kanthi gampang mlumpat liwat pekarangan sampeyan, ninggalake mburi sing resik lan ora ana lebu.

Produsen pemasok China 48V servo motor All-Terrain self-charging 56V 4000W dynamo CE EPA persetujuan disesuaikan terjangkau dilacak remote control robot slope mower tuku online langsung kanthi rega murah

Kanthi dipikirake serbaguna, mesin pemotong slope robot sing dikontrol remot wiwitan listrik cocok kanggo macem-macem terrain lan ukuran pekarangan. Apa sampeyan duwe latar mburi cilik utawa taman sing wiyar, mesin pemotong sing kuat lan kemampuan maneuver sing lincah bisa ngatasi kabeh. Jembar potong sing efisien nyakup area sing signifikan ing saben pass, ngirit wektu lan tenaga sing larang.

  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • Mesin crawler komersial mesin bensin EPA sing dikontrol jarak jauh mesin pemotong rumput lapangan
  • China nggawe mesin pemotong suket rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot paling apik ing China
  • tetanèn bensin powered wiwitan elektrik dilacak remot kontrol robot slope mower
  • China digawe RC slope mower rega murah kanggo didol, pemotong sikat tanpa kabel paling apik ing China

Kesimpulane, Vigorun TechPemotong slope robot sing dikontrol kanthi jarak jauh kanthi bensin nawakake solusi sing ngganti game kanggo nyederhanakake lan nambah rutinitas perawatan pekarangan. Ngalami penak, efisiensi, lan presisi teknologi inovatif iki langsung.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts