mesin bensin daya kuwat konsumsi daya kurang remot dilakokno mower miring

Kanthi teknologi mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh, mesin pemotong miring sing dioperasikake jarak jauh sing kuat nawakake sawetara keuntungan sing beda karo mesin pemotong tradisional. Kaping pisanan, menehi pilihan sing luwih aman kanggo ngatasi medan sing tantangan, kayata lereng lan tanggul, nyuda resiko kacilakan lan ciloko. Kajaba iku, desain cerdas njamin efisiensi dhuwur ing nglereni lan mulching, nggawe pekarangan katon rapi lan resik.

Pemasok pabrikan China sing disesuaikan Kabeh Medan pangisi daya dhewe 56V 4000W dinamo CE EPA persetujuan 48V motor servo terjangkau remote dilakokno mesin pemotong miring tuku langsung kanthi rega murah

Salajengipun, mesin pemotong miring sing dioperasikake kanthi jarak jauh mesin bensin kita duwe mesin sing kuat, menehi torsi lan kinerja sing luar biasa. Apa sampeyan nangani suket sing ora bisa ditambani, semak-semak sing akeh banget, utawa sikat sing kandel, mesin pemotong iki bisa ditindakake. Konstruksi sing kuwat lan lading sing landhep nggawe karya sing cepet sanajan vegetasi sing paling bandel, nggawe pekarangan sing dijaga kanthi apik lan tentrem atine.

  • China nggawe slope cutter rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot paling apik ing China
  • dhuwur nglereni hibrida 1-18 cm luwes 20 inch nglereni agul-agul radio kontrol mesin weeding
  • China digawe remot kontrol dilacak mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • mesin bensin daya kuwat konsumsi daya kurang remot dilakokno mower miring
  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China

Ing ringkesan, Vigorun TechPemotong miring sing dioperasikake kanthi remot konsumsi daya sing sithik ngowahi cara sampeyan njaga pekarangan. Kanthi teknologi mesin pemotong jarak jauh sing paling apik lan kinerja sing luar biasa kanggo nyegah kebakaran lan ngresiki suket garing, iki minangka solusi sing sampurna kanggo pangopènan pekarangan sing efisien lan gampang. Ngucapake pamit kanggo tenaga kerja manual lan hello menyang pekarangan tahan geni sing dijaga kanthi apik. milih Vigorun Tech kanggo pengalaman perawatan pekarangan sing luwih ijo, luwih aman, lan luwih pinter.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts