dhuwur nglereni hibrida 1-18 cm luwes 20 inch nglereni agul-agul radio kontrol mesin weeding


Mesin weeding sing dikontrol radio pisau pemotong 20 inci dirancang khusus kanggo ngatasi medan sing paling tantangan kanthi gampang. Teknologi canggih ngidini sampeyan ngoperasikake mesin pemotong saka kadohan, menehi kontrol lengkap lan ngilangi kabutuhan tenaga kerja manual. Kanthi mung mencet tombol, sampeyan bisa kanthi gampang maneuver mesin pemotong ing pekarangan, ngirit wektu lan tenaga.

Pemasok pabrikan China sing disesuaikan Kabeh Medan pangisi daya 56V 4000W dinamo CE EPA persetujuan 48V motor servo sing terjangkau radio kontrol mesin weeding tuku langsung kanthi rega murah

Salah siji fitur utama mesin weeding radio kontrol dhuwur 1-18 cm sing bisa diatur yaiku kinerja sing luar biasa kanggo nyegah kebakaran lan ngresiki suket garing kanthi efisien. Kaya sing wis dingerteni, suket garing bisa dadi bebaya geni, utamane nalika musim salju. Pemotong kita dilengkapi bilah sing awet banget sing bisa ngethok lan mulsa suket garing kanthi efisien, nggawe geni. Kanthi nggunakake mesin pemotong kanggo nggawe area sing diresiki, sampeyan bisa nyuda risiko kebakaran musim dingin kanthi signifikan.

  • China nggawe slope cutter rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot paling apik ing China
  • dhuwur nglereni hibrida 1-18 cm luwes 20 inch nglereni agul-agul radio kontrol mesin weeding
  • China digawe remot kontrol dilacak mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • mesin bensin daya kuwat konsumsi daya kurang remot dilakokno mower miring
  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China

Kanthi teknologi mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh, mesin penyiangan sing dikontrol radio hibrida nawakake sawetara keuntungan sing beda karo mesin pemotong tradisional. Kaping pisanan, menehi pilihan sing luwih aman kanggo ngatasi medan sing tantangan, kayata lereng lan tanggul, nyuda resiko kacilakan lan ciloko. Kajaba iku, desain cerdas njamin efisiensi dhuwur ing nglereni lan mulching, nggawe pekarangan katon rapi lan resik.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts