bensin luwes nglereni dhuwur 10-150mm werna kustomisasi remot kontrol grumbulan trimmer

Ngomong apik kanggo repot njaga terrains tantangan, minangka Vigorun Tech kanthi bangga nampilake inovasi paling anyar - pemangkas semak semak sing dikontrol remot warna kustomisasi. Kanthi kemampuan sing ora ana tandhingane, mesin pemotong iki disetel kanggo ngowahi revolusi cara sampeyan ngatasi lereng sing curam lan medan sing ora rata!

Pabrik pemasok China paling apik kanthi biaya mandiri 56V 4000W dinamo CE EPA persetujuan 48V motor servo All-Terrain remote control pemangkas semak rega murah kanggo didol

Kajaba iku, pemotong grumbulan sing bisa diatur kanthi dhuwur 10-150mm kanthi remot kontrol ngilangi kabutuhan istirahat lan wektu adhem. Sistem manajemen termal sing unggul ngidini operasi terus-terusan 24 jam saben dina, dadi solusi sing cocog kanggo proyek lanskap komersial utawa properti gedhe sing mbutuhake pangopènan tanpa henti.

  • China nggawe mesin pemotong robot nirkabel rega murah kanggo didol, pemotong slope paling apik ing China
  • bensin luwes nglereni dhuwur 10-150mm werna kustomisasi remot kontrol grumbulan trimmer
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah kanggo didol, RC mesin pemotong paling apik ing China
  • mesin bensin daya kuwat dhuwur agul-agul luwes dening remot kontrol mower ing trek
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, pemotong rumput blumbang paling apik ing China

Kanthi fungsi remot kontrol, pemangkas grumbulan sing dikontrol remot bensin ngidini sampeyan navigasi lan ngontrol mesin pemotong kanthi gampang saka kadohan. Iki tegese sampeyan bisa lungguhan, ngendhokke, lan ngawasi proses mowing nalika mower accomplishes karya hard. Ngalami ease lan penak mowing pekarangan mung kanthi ngeklik tombol.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts