kacepetan werna kustomisasi bensin saka lelungan 6km/h radio kontrol lawn mower

Apa sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam ing srengenge sing terik, ngethok pekarangan? Ora katon maneh! Vigorun Tech bungah kanggo introduce produk paling anyar kita, kacepetan travel 6km/h radio kontrol lawn mower. Pemotong berteknologi tinggi iki dirancang kanggo nggawe urip luwih gampang lan pekarangan ora resik.

Pabrik grosir China All-Terrain CE EPA persetujuan 48V servo motor self-charging 56V 4000W dinamo radio kontrol mesin pemotong rumput tuku langsung saka China kanthi rega paling apik

Salah sawijining fitur utama mesin pemotong rumput kontrol radio warna kustomisasi yaiku kemampuan remot kontrol. Sampeyan ora kudu nyurung mesin pemotong kanthi fisik, amarga sampeyan bisa ngontrol kanthi gampang nganggo remot. Iki nggawe mowing dadi kegiatan sing luwih santai lan kurang abot. Sampeyan bisa lungguhan lan ngendhokke nalika mesin pemotong nindakake karya kanggo sampeyan, nggawe pekarangan murni ing bagian sekedhik saka wektu.

  • China digawe RC slope mower rega murah kanggo didol, rega mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China
  • kacepetan werna kustomisasi bensin saka lelungan 6km/h radio kontrol lawn mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel paling apik ing China
  • bensin brushless lumampah motor lumampah kacepetan 0 ~ 6Km / h listrik wiwitan RC sikat mesin pemotong
  • China nggawe pemangkas suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China

Mesin pemotong rumput kontrol radio bensin kita uga luar biasa efisien, ngidini sampeyan ngethok terus-terusan paling ora patang jam. Bisa nutupi area nganti 1200-1800㎡ saben jam, dadi sampurna kanggo wilayah gedhe kayata lapangan olahraga, taman, utawa malah lapangan golf.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts