China nggawe mesin pemotong slope remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat remot kontrol paling apik

Kanthi teknologi mutakhir lan desain inovatif, mesin pemotong slope kontrol remot kanthi trek njamin nglereni suket kanthi gampang lan akurat, sanajan ing lereng sing paling curam. Sistem trek sing luar biasa ngidini bisa nelukake miring saka 40 ° nganti 60 ° sing luar biasa, dadi sampurna kanggo macem-macem terrain kayata lereng gunung, iring gunung, blumbang, rawa, pinggir kali, wilayah pasir, lan liya-liyane!

Pemasok pabrik China ngisi daya 56V 4000W dinamo All-Terrain CE EPA persetujuan 48V motor servo paling apik remote control sikat mesin pemotong tuku langsung saka China kanthi rega paling apik

Sistem trek sing kuat remot kontrol remot sing paling apik nyedhiyakake stabilitas lan kemampuan maneuver sing luar biasa ing terrain sing curam, ngidini sampeyan gampang navigasi lanskap sing tantangan kanthi yakin.

  • 9HP Loncin 224cc mesin bensin dhuwur nglereni 20-150mm adjustable nirkabel slope cutter
  • China digawe remot kontrol sikat cutter rega murah for sale, Cina mower RC paling apik
  • bensin 800mm jembaré nglereni dhuwur agul-agul luwes dening remot kontrol nirkabel sikat cutter
  • China digawe remot kontrol slope mower karo trek rega murah for sale, Cina remot kontrol remot mower paling apik
  • bensin kabeh terrain dynamo kontrol remot mesin pemotong rumput

Aja lereng sing curam ngalangi sampeyan entuk pekarangan sing terawat kanthi apik sing tansah dikarepake. Rasakake kekuwatan, fleksibilitas, lan presisi mesin pemotong slope remot kontrol kanthi trek - mesin pemotong rumput remot kontrol dening Vigorun Tech. Revolutionize rutin care pekarangan dina!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts