China nggawe track mower rega murah kanggo didol, rega pemotong slope paling apik ing China

Sistem trek sing kuat mesin pemotong trek nyedhiyakake stabilitas lan kemampuan maneuver sing luar biasa ing terrain sing curam, ngidini sampeyan gampang navigasi lanskap sing tantangan kanthi yakin.

Pabrik pabrik China All-Terrain 48V servo motors CE EPA persetujuan ngisi diri 56V 4000W dinamo mesin pemotong lereng paling apik tuku langsung saka China kanthi rega paling apik

Kanthi mower slope paling apik, mowing area gedhe ing lereng iku gampang. Dek pemotongan sing efisien lan sistem blade canggih njamin potongan sing resik lan seragam saben wektu, ngirit wektu lan tenaga.

  • China nggawe mesin pemotong rumput kontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat paling apik kanggo lereng
  • CE EPA Euro 5 mesin bensin kacepetan travel 0 ~ 6Km / h radio kontrol bush trimmer
  • China nggawe mesin pemotong slope remot rega murah, mesin pemotong sikat robot paling apik ing China
  • pertanian robot bensin self charging baterei serep pemotong sikat nirkabel
  • China nggawe track mower rega murah kanggo didol, rega pemotong slope paling apik ing China

Penak mesin pemotong trek ora mandheg ing kemampuan pendakian sing nggumunake. Remot kontrol intuisi menehi pandhu arah gampang, ngijini sampeyan kanggo mow terrain saka kadohan aman, menehi kontrol lengkap lan mbusak perlu kanggo fisik operate mesin.

Dolan maring situs web kita ing www.vigorun.cn kanggo sinau luwih lengkap babagan pemotong slope sing paling apik lan temokake carane bisa ngowahi pengalaman perawatan pekarangan sampeyan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts