China nggawe mesin pemotong slope remot rega murah, mesin pemotong sikat robot paling apik ing China

Apa sampeyan sing duwe omah kanthi lanskap sing tantangan utawa tukang lanskap profesional sing mbutuhake kanca sing bisa dipercaya, pemotong slope remot minangka jawaban kanggo kabeh kabutuhan pemotongan sampeyan.

Produsen pabrik China All-Terrain 48V motor servo persetujuan EPA ngisi diri 56V 4000W dinamo mesin pemotong sikat robot paling apik tuku langsung saka China kanthi rega paling apik

Aja lereng sing curam ngalangi sampeyan entuk pekarangan sing apik sing dipengini. Ngalami kekuwatan, fleksibilitas, lan presisi mesin pemotong sikat robot sing paling apik - mesin pemotong rumput remot kontrol dening Vigorun Tech. Revolutionize rutin care pekarangan dina!

  • China nggawe mesin pemotong rumput kontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat paling apik kanggo lereng
  • CE EPA Euro 5 mesin bensin kacepetan travel 0 ~ 6Km / h radio kontrol bush trimmer
  • China nggawe mesin pemotong slope remot rega murah, mesin pemotong sikat robot paling apik ing China
  • pertanian robot bensin self charging baterei serep pemotong sikat nirkabel
  • China nggawe track mower rega murah kanggo didol, rega pemotong slope paling apik ing China

Dolan maring situs web kita ing www.vigorun.cn kanggo sinau luwih lengkap babagan mesin pemotong slope remot lan temokake carane bisa ngowahi pengalaman perawatan pekarangan sampeyan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts