hibrida poto-powered dynamo baterei rechargeable kabeh lereng remot kontrol mesin mowing

Kabeh mesin pemotong remot kontrol lereng kita dirancang kanggo nggawe pengalaman pangopènan pekarangan kanthi gampang lan efisien. Seri mesin pemotong rumput remot kontrol sing inovatif dilengkapi fitur canggih sing njamin kinerja sing luar biasa. Kanthi nglereni tliti lan opsi dhuwur sing bisa diatur, sampeyan bisa entuk pekarangan sing sampurna tanpa kringet.

Produsen China All-Terrain Zero Turn 48V servo motors CE EPA persetujuan kustomisasi self-charging 56V 4000W dinamo remote control mesin pemotong dengan harga murah untuk dijual

Salajengipun, mesin pemotong remot kontrol baterei sing bisa diisi ulang ramah lingkungan. Didhukung dening baterei sing bisa diisi ulang, ngasilake emisi nul, dadi pilihan sing tanggung jawab lingkungan kanggo kabutuhan pekarangan. Melu gerakan menyang urip lestari lan kontribusi kanggo masa depan sing luwih ijo.

  • bensin luwes nglereni dhuwur 10-150mm baterei listrik remote kontrol kit pemotong rumput
  • China nggawe remot kontrol sikat mesin pemotong rega murah kanggo didol, robot pemotong rumput paling apik ing China
  • tetanèn robot bensin self propelled dilacak RC slope mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput robot kanggo bukit rega murah kanggo didol, mesin pemotong sing dikontrol radio paling apik ing China
  • hibrida poto-powered dynamo baterei rechargeable kabeh lereng remot kontrol mesin mowing

Nalika kita terus ngrevolusi industri perawatan pekarangan nganggo mesin pemotong remot kontrol dynamo mandiri, kita aktif ngupaya kemitraan sing antusias karo distributor lan agen ing saindenging jagad. Gabung karo kita kanggo ngenalake masa depan pangopènan pekarangan ing pasar sampeyan lan dadi bagean saka kesempatan wutah sing nyenengake iki. Bebarengan, kita bisa mbukak dalan kanggo cara sing luwih cerdas lan luwih efisien kanggo njaga pekarangan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTLM600VTLM800VTW500-90
Cara NyopirCrawlerCrawlerWheeled
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 9 Hp
Cutting Width600mm800mm550mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tangan
Self ChargingYaYaYa
ukuran1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
bobot185kg298kg120kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts