Loncin 224CC 9HP mesin bensin cutting width 800mm remote control robot mesin pemotong rumput


Tombol kanggo nglereni jembaré 800mm remot kontrol robot lawn mower kang pinunjul kinerja dumunung ing teknologi majeng lan desain inovatif. Saben aspek saka mesin pemotong rumput remot kontrol iki wis direkayasa kanthi tliti kanggo menehi kemampuan maneuver sing luar biasa lan presisi pemotongan sing ora ana tandhingane. Bangunan sing kuwat ngidini kanggo nangani macem-macem terrain kanthi gampang, saka pekarangan sing rata nganti area sing rada miring, njamin potongan sing rata lan seragam.

Upgrade Baru 48V Servo Motor Semua Medan CE EPA Persetujuan Zero Turn 56V 4000W dinamo self-charging disesuaikan remote control robot mesin pemotong rumput langsung oleh dari produsen China

Ngoperasikake mesin mesin bensin Loncin 224CC remot kontrol robot pemotong rumput gampang banget, amarga sistem remot kontrol sing ramah pangguna. Mung printah mesin pemotong saka kadohan nyaman, effortlessly nuntun liwat pekarangan nalika nglaras penak lan keluwesan nawakake. Iki ora mung ngilangi ketegangan fisik nalika nyurung mesin pemotong sing abot, nanging uga njamin keamanan sampeyan, utamane nalika ngatasi medan sing angel utawa wilayah sing angel digayuh.

  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio RC rega murah kanggo didol, kontrol remot semak semak paling apik ing China
  • Loncin 224CC 9HP mesin bensin cutting width 800mm remote control robot mesin pemotong rumput
  • China nggawe mesin pemotong rumput RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot paling apik kanggo bukit
  • gelar kerja hibrida 60 ° motor listrik mimpin listrik wiwitan radio kontrol pemotong rumput
  • China digawe remot kontrol pemotong suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik ing China

Kekiatan lan umur dawa ana ing ngarep Vigorun Techfilosofi produk. Mesin pemotong rumput robot remot kontrol 9HP dibangun kanggo tahan uji wektu, kanthi saben komponen dipilih kanggo linuwih lan kinerja. Sampeyan bisa dipercaya manawa mesin pemotong iki bakal nglayani sampeyan kanthi setya nganti pirang-pirang taun, ngirit wektu lan dhuwit kanggo pangopènan lan panggantos.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts