China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, pemotong suket remot kontrol paling apik ing China

Apa sampeyan kesel nglampahi jam ing srengenge, nyurung mesin pemotong rumput sampeyan bolak-balik, mung supaya pekarangan sampeyan katon apik? Inggih, matur pamit kanggo perjuangan sing, lan hello kanggo negara-saka-saka-gambar mower RC saka Vigorun Tech.

Penjualan panas persetujuan CE EPA Zero Turn disesuaikan 56V 4000W dynamo self-charging 48V motor servo All-Terrain terjangkau remote control pabrik pemotong rumput langsung saka China

Kanthi fitur remot kontrol revolusioner, saiki sampeyan bisa ngontrol gerakan mesin pemotong saka kadohan, njamin operasi sing aman lan efisien. Kanggo penak tambahan, pemotong suket remot kontrol paling apik uga kalebu kontrol sing ramah pangguna lan tampilan LCD sing jelas kanthi diagnostik wektu nyata.

  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol
  • Mesin bensin Loncin 224CC 9HP ukuran cilik mesin pemotong bank remot kontrol bobot entheng
  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, pemotong suket remot kontrol paling apik ing China
  • EPA bensin powered engine sharp blade crawler radio kontrol mowing robot
  • China nggawe mesin pemotong trek remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong bukit remot kontrol paling apik ing China

Pemotong suket remot kontrol paling apik wis digawe kanthi ahli mung saka bahan sing paling apik, njamin kualitas bangunan sing unggul, lan pengalaman pangguna sing lancar. Ora mung bakal ngirit dhuwit ing jangka panjang, nanging uga alternatif sing ramah lingkungan kanggo pemotong rumput tradisional.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts