Cara ngoperasikake VIGORUN Sasis Trek Remote Control (RTC300)

Iki Remote Control Track Chassis RTC300 dilengkapi HUB expansion fungsi, kang bisa ngontrol tambahan 4 saluran, iku bisa gampang ngontrol lan nggedhekake fungsi liyane dibutuhake dening pelanggan tanpa kawruh remot kontrol profesional.

Kanthi jarak efektif nganti 200 meter, sampeyan bisa tetep aman nalika ngoperasikake mesin pemotong, adoh saka bebaya potensial kayata mlumpat ing lereng utawa nemoni crawlies sing serem. Malah pangguna-loropaken kanggo wong ora duwe kabisan!

1) Nduwe kemampuan grip sing kuwat, bisa digunakake ing macem-macem gunung, rawa, lereng, tanah pasir lan lereng sing curam. Bisa dianggo kanthi apik ing lereng nganti 50 derajat.

2) Nggunakake merek terkenal tanpa sikat DC Gear Motor, gearbox lan desain terpadu motor, apik banget, nyegah bocor lenga lan njamin umur sing luwih dawa.

3) Sasis sing dilacak iki dilengkapi versi ekspansi fungsional 4 saluran, ngidini pangguna ngatur lan nambah macem-macem fungsi sing dikarepake.

4) Sasis wis dikuwatake lan bisa nangani beban maksimal 300 kilogram. Bisa nggawa wong lan ngangkut barang.

5) Produk sasis iki adhedhasar teknologi mesin pemotong rumput sing dikontrol remot sing diwasa, nggunakake komponen berkualitas tinggi kanggo kinerja sing stabil lan kualitas sing unggul.

Kaya Posts