Nggunakake Tutorial ing VIGORUN Remote Control Robot Base (RRB300)

Sugeng rawuh! Sugeng rawuh ing tutorial babagan cara nggunakake Base Robot kontrol remot sing apik tenan. Ing video iki, kita bakal nutupi kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti, saka ngisi daya baterei nganti mowing Base Robot kaya pro. Ayo nyilem!

Kaping pisanan, sadurunge nggunakake mesin, priksa manawa sampeyan ngisi baterei kanthi lengkap. Iki minangka port pangisi daya, supaya sampeyan bisa nyolok lan ngeculake.

Sabanjure, nalika sampeyan nampa mesin, tombol mandeg darurat bakal ditutup amarga masalah safety. Mung corak panah kanggo miwiti tombol.

Kanggo miwiti, uripake saklar daya ing remot kontrol, banjur uripake saklar daya ing mesin.

Ayo dipindhah bayi iki saiki. Nggunakake remot kontrol, sampeyan bisa maju, mundur, ngiwa, lan nengen kanthi gampang. Iku super prasaja!

Tuas iki ngontrol kacepetan mesin. Sampeyan bisa ngalih antarane kacepetan dhuwur lan kurang gumantung kabutuhan mowing.

Fitur liyane sing apik yaiku kontrol pelayaran lever iki, sing ngidini mesin bisa mindhah kanthi cepet nganti sampeyan mbatalake. Gunakake tuas iki kanggo nyetel cruise kontrol.

Akhire, kanggo mateni mesin, mateni tombol daya ing mesin dhewe, ngiring dening ngalih daya ing remot kontrol. Lan iku! Sampeyan saiki wis siyap metu lan ngobong pangkalan robot kanthi gampang.

Matur nuwun kanggo nonton, lan aja ragu-ragu hubungi yen sampeyan duwe pitakon.

We are Produsèn saka remot kontrol lawn mowers saka China, sampeyan bisa tuku langsung saka kita.

Kita bisa ngomong liwat Whatsapp: +86 183 64648160 kanggo rincian liyane. Utawa sampeyan uga bisa ngirim E-mail: 801@ssrbot.com kanggo njaluk katalog lan dhaptar rega.

Kaya Posts