200 meter dhuwur nglereni kontrol jarak dawa 20-150mm robot pemotong rumput nirkabel sing bisa diatur

Apa sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam kanggo njaga wilayah sing akeh? Ora katon maneh! Vigorun Tech bangga kanggo saiki 200 meter dawa kontrol robot pemotong rumput nirkabel, solusi nglereni-pinggiran sing revolutionizes rutin care pekarangan. Kanthi kacepetan lan efisiensi sing luar biasa, produk iki entuk popularitas gedhe ing pasar Eropa lan Amerika.

China digawe disesuaikan self-charging 56V 4000W dinamo CE EPA persetujuan Zero Turn 48V servo motors All-Terrain terjangkau nirkabel mesin pemotong rumput robot pabrik penjualan langsung

Kekiatan lan umur dawa ana ing ngarep Vigorun Techfilosofi produk. Robot pemotong rumput nirkabel sing bisa diatur kanthi dhuwur 20-150mm dibangun kanggo tahan uji wektu, kanthi saben komponen dipilih kanggo linuwih lan kinerja. Sampeyan bisa dipercaya manawa mesin pemotong iki bakal nglayani sampeyan kanthi setya nganti pirang-pirang taun, ngirit wektu lan dhuwit kanggo pangopènan lan panggantos.

  • 9HP 16HP mesin bensin self charging remote controlled field grass cutting machine
  • China nggawe mesin pemotong slope remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat robot paling apik ing China
  • 200 meter dhuwur nglereni kontrol jarak dawa 20-150mm robot pemotong rumput nirkabel sing bisa diatur
  • China nggawe mesin pemotong rumput R / C rega murah kanggo didol, mesin pemotong robot nirkabel paling apik ing China
  • kacepetan bensin lelungan 6km/h brushless lumampah motor mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh

Elevate pengalaman care pekarangan karo Vigorun TechRobot pemotong rumput nirkabel paling apik. Kacepetan sing luar biasa, efisiensi, lan gampang digunakake dadi pilihan kanggo para pemilik omah lan profesional kanthi area suket sing kudu dijaga. Ngalami kekuwatan teknologi canggih lan nikmati asil tanpa noda sing disedhiyakake dening robot mower RC nirkabel. Pilih mesin mowing ngisi daya Wheeled kanggo motong ndhuwur liyane.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts