China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh paling apik

Apa sampeyan ngadhepi tugas sing angel kanggo njaga pekarangan ijo sing subur ing wilayah sing berbukit? Ora katon maneh! Vigorun Tech nyedhiyakake pemotong rumput RC revolusioner, mesin pemotong rumput remot kontrol kelas profesional sing wis dirancang khusus kanggo nelukake medan kompleks kaya gunung, lereng sing curam, lan wilayah berpasir.

Produsen China Persetujuan EPA CE 56V 4000W dinamo Zero Turn 48V servo motors self-charging All-Terrain terjangkau paling apik remote control mesin pemotong rumput pabrik rega murah kanggo didol

Dilengkapi mesin Loncin 16HP sing kuwat, lengkap karo pompa lenga kanggo proteksi mesin sing luwih apik lan nyuda nyandhang, mesin pemotong RC njamin operasi terus-terusan sanajan ing miring sing angel. Mesin sing kuat njamin kinerja lan efisiensi maksimal, mbisakake operasi sing lancar ing lereng kanthi tingkat nggumunake nganti 60 °.

  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh paling apik
  • Petrol Blade Rotary Walking Speed ​​0 ~ 6Km/h Komersial Satu Tombol Start Rumput Gulma Remote Control
  • China nggawe pemotong sikat remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • bensin motor traksi listrik dhuwur nglereni 1-18 cm luwes kontrol radio nirkabel mesin pemotong sikat
  • China nggawe mesin pemotong robot sing dilacak rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput R / C paling apik ing China

Mesin pemotong rumput sing paling apik sing dikontrol remot dirancang kanggo tahan lanskap sing paling nuntut, nyedhiyakake stabilitas lan kemampuan maneuver sing ora ana tandhingane. Apa sampeyan ngatasi terrain sing ora rata utawa navigasi ing bukit-bukit sing kasar, mesin pemotong rumput remot kontrol remot sing canggih iki kanthi gampang nyukupi kabutuhan sampeyan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts