hibrida kabeh terrain baterei sing bisa diisi ulang listrik wiwitan radio kontrol pemotong rumput

Apa sampeyan kesel ngentekake jam ing srengenge, nyurung mesin pemotong rumput bolak-balik, mung supaya pekarangan sampeyan katon apik? Inggih, nyuwun pamit kanggo perjuangan kasebut, lan salam kanggo pemotong rumput hibrida kabeh medan sing dikontrol dening radio Vigorun Tech.

Produsen China Penjualan Panas Zero Turn 48V Servo Motors CE EPA Persetujuan 56V 4000W dinamo self-charging All-Terrain disesuaikan radio kontrol pemotong rumput harga pabrik kanggo didol

Kanthi fitur remot kontrol revolusioner, saiki sampeyan bisa ngontrol gerakan mesin pemotong saka kadohan, njamin operasi sing aman lan efisien. Kanggo luwih penak, pemotong rumput sing dikontrol radio baterei sing bisa diisi ulang uga kalebu kontrol sing gampang pangguna lan tampilan LCD sing cetha kanthi diagnostik wektu nyata.

  • pertanian bensin powered komersial dilacak remot kontrol pemotong suket
  • China nggawe mesin pemotong rumput robot kanggo bukit rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol
  • hibrida kabeh terrain baterei sing bisa diisi ulang listrik wiwitan radio kontrol pemotong rumput
  • China nggawe mesin pemotong suket rega murah kanggo didol, biaya pemotong slope paling apik ing China
  • Loncin 224CC 9HP bensin pemotongan dhuwur 20-150mm adjustable radio kontrol radio nirkabel cutter sikat

Pemotong suket sing dikontrol radio wiwitan listrik digawe kanthi ahli mung saka bahan sing paling apik, njamin kualitas bangunan sing unggul, lan pengalaman pangguna sing lancar. Ora mung bakal ngirit dhuwit ing jangka panjang, nanging uga alternatif sing ramah lingkungan kanggo pemotong rumput tradisional.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts