China nggawe mesin pemotong rumput robot kanggo bukit rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol

Mesin pemotong rumput robot kanggo bukit minangka solusi sing cocog kanggo wong-wong sing pengin njaga pekarangan kanthi rapi tanpa repot. Kanthi generator 4000W sing kuat sing ngasilake 56V sing stabil, sampeyan saiki bisa ngandelake operasi tanpa gangguan kanggo tugas lanskap sing paling nuntut. Lan kanthi upgrade anyar menyang motor servo 48V, mesin iki nawakake gerakan garis lurus sing gampang lan produksi panas sing minimal, njamin daya tahan lan umur dawa.

Produsen China penjualan panas Zero Turn 48V motor servo CE EPA persetujuan 56V 4000W dinamo self-charging All-Terrain disesuaikan paling apik radio kontrol mesin pemotong rumput rega pabrik kanggo didol

Kanthi fitur remot kontrol revolusioner, saiki sampeyan bisa ngontrol gerakan mesin pemotong saka kadohan, njamin operasi sing aman lan efisien. Kanggo luwih gampang, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik uga kalebu kontrol sing gampang pangguna lan tampilan LCD sing cetha kanthi diagnostik wektu nyata.

  • pertanian bensin powered komersial dilacak remot kontrol pemotong suket
  • China nggawe mesin pemotong rumput robot kanggo bukit rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol
  • hibrida kabeh terrain baterei sing bisa diisi ulang listrik wiwitan radio kontrol pemotong rumput
  • China nggawe mesin pemotong suket rega murah kanggo didol, biaya pemotong slope paling apik ing China
  • Loncin 224CC 9HP bensin pemotongan dhuwur 20-150mm adjustable radio kontrol radio nirkabel cutter sikat

Apa sampeyan siap kanggo njupuk pengalaman lanskap menyang tingkat sabanjure? milih Vigorun TechMesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik lan ngalami kekuwatan teknologi canggih kanthi kepenak ing latar mburi omah sampeyan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts