China nggawe mesin pemotong rumput radio kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China

Ramah Lingkungan: Minangka mesin pemotong rumput listrik, model mesin pemotong rumput kontrol radio kita ngasilake nol emisi, nyumbang kanggo lingkungan sing luwih resik lan ijo. Sampeyan bisa motong pekarangan tanpa rasa salah utawa kuwatir babagan polusi udara.

Pabrik grosir China paling laris Zero Turn 48V brushless motors CE EPA persetujuan All-Terrain disesuaikan paling apik remot kontrol sikat mesin pemotong rega murah tuku online

Insinyur kita wis kanthi ati-ati ngrancang mesin pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh kanthi bantalan sing ditingkatake, nyebabake gesekan sing sithik lan pemborosan energi sing minimal. Desain akale iki nggedhekake konversi energi, nerjemahake menyang nglereni suket efisien. Kanthi remot kontrol pemotong suket dhuwur mowing luwes, sampeyan bakal nemu nyuda pinunjul ing gaweyan nalika entuk asil impeccable.

  • mesin bensin gelar kerja 60 ° kacepetan travel 6km/h nirkabel pemangkas suket
  • China nggawe mesin pemotong remot kontrol ing trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong bukit remot kontrol paling apik ing China
  • Mesin Loncin 224CC ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja pemotong rumput sing dikontrol kanthi jarak jauh
  • China nggawe mesin pemotong rumput radio kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China
  • Sato daya baterei powered motor listrik mimpin remot dilakokno mesin pemotong rumput

Ing ringkesan, Vigorun TechPemotong rumput sing dikontrol remot, utamane pemotong slope, nggawa teknologi canggih kanggo nemtokake maneh cara sampeyan ngurus pekarangan. Kanthi generator sing kuat nanging stabil sing ngasilake 56V lan 2000W, motor tanpa sikat kanggo panggunaan sing suwe, lan desain bantalan sing unggul kanggo efisiensi energi, remot kontrol pemotong suket kanthi lebar 550mm minangka solusi utama kanggo kabeh kabutuhan perawatan pekarangan.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts