hibrida luwes mowing dhuwur baterei rechargeable nirkabel radio-kontrol lawn mower

Apa sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam kanthi manual mowing pekarangan nalika musim gugur? Ora katon maneh! Vigorun Tech menehi inovasi paling anyar babagan perawatan pekarangan - mesin pemotong rumput remot kontrol, dirancang kanggo nggawe tugas nglereni suket musim gugur kanthi gampang. Ngidini kita ngenalake sampeyan mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel baterei sing bisa diisi ulang, solusi utama kanggo pangopènan pekarangan sing efisien lan gampang.

Pemasok pabrikan China anyar sing disetujoni CE EPA sing disetujoni Zero Turn 48V brushless motor Mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel Kabeh Medan kanthi rega murah kanggo didol

Operasi tanpa gaweyan: fitur remot kontrol pemotong rumput sing bisa diatur kanthi radio nirkabel ngidini sampeyan ngontrol mesin pemotong saka kadohan, nyedhiyakake penak lan gampang digunakake. Ngomong pamit kanggo kesel lan wektu akeh cara mowing tradisional.

  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah kanggo didol, kontrol remot semak semak paling apik ing China
  • CE EPA Euro 5 mesin bensin 200 meter jarak jauh remote control mesin pemotong sikat kanggo lereng
  • China digawe remot kontrol pemotong suket rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput R/C paling apik ing China
  • hibrida luwes mowing dhuwur baterei rechargeable nirkabel radio-kontrol lawn mower
  • China nggawe robot pemotong rumput rega murah kanggo didol, pemotong slope paling apik ing China

Fungsi Mulching: Kapabilitas mulching mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel hibrida minangka fitur sing luar biasa. Iku chops suket menyang partikel alus, kang banjur roto-roto mbagekke bali menyang pekarangan. Iki tumindak minangka pupuk alami, nutrisi lemah lan ningkatake wutah sing luwih apik ing musim semi sabanjure.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts