mesin bensin landhep mowing agul-agul self-charging baterei remot kontrol mesin pemotong komersial

Pemotong komersial remot kontrol daya baterei sing ngisi daya dhewe nggabungake protokol keamanan sing paling canggih kanggo njamin operasi tanpa kuwatir. Ngontrol mesin pemotong kanthi gampang saka kadohan nggunakake remot kontrol intuisi, nyuda resiko kacilakan. Konstruksi sing kuat lan mesin sing dipercaya njamin pemotongan sing lancar lan kinerja sing luar biasa, sanajan ing medan sing angel.

Pabrik pabrik China disesuaikan CE EPA persetujuan upgrade anyar 48V brushless motor Zero Turn All-Terrain remote control mesin pemotong komersial rega murah tuku online

Dilengkapi mesin sing kuat lan bilah mutakhir, mesin bensin remot kontrol mesin pemotong komersial kanthi gampang ngatur medan sing paling tantangan, njamin potongan sing akurat lan seragam. Ngomong pamit kanggo tenaga kerja manual! Ngontrol robot mowing RC kanthi gampang saka kadohan nggunakake remot kontrol pangguna-loropaken, menehi sampeyan keluwesan lan penak. Dibangun kanthi bahan bermutu tinggi, pisau pemotong remot kontrol remot mesin pemotong komersial dibangun kanggo tahan. Iki tahan kaku panggunaan biasa lan njamin kinerja lan linuwih sing tahan lama.

  • dhuwur nglereni bensin 20-150mm baterei luwes dilakokno remot kontrol mesin pemotong suket
  • China nggawe pemotong rumput blumbang rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • Loncin 224CC 9HP mesin bensin konsumsi energi kurang remote control mesin pemotong
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope paling apik kanggo didol
  • mesin bensin landhep mowing agul-agul self-charging baterei remot kontrol mesin pemotong komersial

Aja kantun kesempatan kanggo ngowahi rutinitas perawatan pekarangan lan ningkatake langkah-langkah pencegahan kebakaran musim dingin. karo Vigorun TechPemotong komersial remot kontrol paling apik, sampeyan bisa njaga pekarangan kanthi efisien nalika nggawe area sing tahan geni. Rampung inovasi lan njamin kenyamanan lan keamanan musim dingin iki.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts