China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope paling apik kanggo didol

Vigorun Tech wis mesthi wis ing ngarep teknologi inovatif, lan kita remot kontrol lawn mower, fondly dikenal minangka "radio kontrol lawn mower," minangka bukti prasetya kita kanggo nyedhiyani solusi efisien. Kanthi fitur-fitur canggih lan kemampuan sing luar biasa, mesin pemotong slope sing paling apik bakal ngowahi pengalaman perawatan pekarangan lan mbantu nggawe lingkungan sing aman geni.

Pabrik pabrik China disesuaikan CE EPA anyar disetujoni upgrade 48V motor tanpa sikat Zero Turn All-Terrain mesin pemotong lereng paling murah tuku online

Sorotan pemotong rumput sing dikontrol radio yaiku kemampuan sing luar biasa kanggo mbusak suket garing kanthi efektif lan ngowahi dadi potongan-potongan sing apik, nggawe firebreak. Nalika mangsa cedhak, risiko wabah geni mundhak sacara signifikan. Ngrawat pekarangan kanthi bener penting kanggo nyuda resiko iki, lan pemotong slope sing paling apik minangka alat sing sampurna kanggo njamin lingkungan sing aman saka geni.

  • dhuwur nglereni bensin 20-150mm baterei luwes dilakokno remot kontrol mesin pemotong suket
  • China nggawe pemotong rumput blumbang rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot kontrol paling apik kanggo didol
  • Loncin 224CC 9HP mesin bensin konsumsi energi kurang remote control mesin pemotong
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope paling apik kanggo didol
  • mesin bensin landhep mowing agul-agul self-charging baterei remot kontrol mesin pemotong komersial

Kemampuan luar biasa mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanggo mbusak suket garing lan nggawe firebreak minangka fitur sing ora ana regane kanggo njaga properti sampeyan nalika musim dingin. Kanthi mower slope paling apik, sampeyan bisa pamitan kanggo nglereni suket manual wektu-akeh. Operasi sing efisien kanthi nyata nyuda wektu lan gaweyan sing dibutuhake kanggo pangopènan pekarangan, ngidini sampeyan nglampahi wektu luwih akeh kanggo perkara sing penting.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTLM800
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts