China nggawe mesin pemotong slope remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong robot sing dilacak paling apik ing China

Apa sampeyan kesel mbuwang jam lan energi sing ora kaetung kanggo njaga pekarangan? Ora katon luwih saka Vigorun Tech's revolusioner remot slope mower! Dirancang kanggo nggawe perawatan pekarangan kanthi gampang lan efisien, mesin pemotong rumput sing canggih minangka kunci kanggo nggayuh lanskap sing resik lan apik. Kanthi fitur canggih lan versatility, iku sampurna kanggo kabeh jinis terrains, kalebu macem-macem pekarangan, farms, terrains atos, slope tajem, gunung, pinggir kali, wilayah Sandy, marshlands, lan Orchard.

Dirancang anyar All-Terrain Zero Turn CE EPA persetujuan disesuaikan 48V brushless motor terjangkau paling apik dilacak robot mesin pemotong tuku langsung saka pabrik China

Keamanan lan kenyamanan minangka prioritas utama. Teknologi remot kontrol sing digabungake menyang mesin pemotong robot sing dilacak paling apik ngidini sampeyan ngontrol lan ngawasi mesin pemotong rumput saka jarak sing nyaman. Pamit mlaku ing mburi mesin sing rame lan ora kepenak. Saiki sampeyan bisa lungguhan, santai, lan ngawasi proses mowing nalika ngrasakake secangkir kopi ing kebon sampeyan. Kanthi remot slope mower, penak lan comfort dijamin.

  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong trek paling apik ing China
  • Loncin engine siji-tombol miwiti karet trek slope mower remot kontrol
  • China nggawe mesin pemotong slope remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong robot sing dilacak paling apik ing China
  • petrol self charging back battery speed travel 0~6Km/h RC brush cutter
  • China nggawe pemotong sikat remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong bukit remot kontrol paling apik ing China

Vigorun Tech bangga ngasilake mesin sing berkualitas lan tahan lama. Pemotong robot sing dilacak paling apik iki dibangun kanggo tahan unsur lan tantangan sing paling angel. Konstruksi sing kuat njamin umur dawa lan kinerja sing efisien. Kanthi milih Mesin Pemotong Rumput sing Dikontrol Jarak Jauh, sampeyan nandur modal ing kanca sing bisa dipercaya lan tahan suwe nganti pirang-pirang taun.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts