Loncin engine siji-tombol miwiti karet trek slope mower remot kontrol

Apa sampeyan kesel mbuwang jam lan energi sing ora kaetung kanggo njaga pekarangan? Ora katon luwih saka Vigorun Tech's revolusioner Loncin engine slope mower remot kontrol! Dirancang kanggo nggawe perawatan pekarangan kanthi gampang lan efisien, mesin pemotong rumput sing canggih minangka kunci kanggo nggayuh lanskap sing resik lan apik. Kanthi fitur canggih lan versatility, iku sampurna kanggo kabeh jinis terrains, kalebu macem-macem pekarangan, farms, terrains atos, slope tajem, gunung, pinggir kali, wilayah Sandy, marshlands, lan Orchard.

Dirancang anyar All-Terrain Zero Turn CE EPA persetujuan disesuaikan 48V brushless motors terjangkau karet track slope mower remote control tuku langsung saka pabrik China

Salah sawijining fitur sing luar biasa saka mesin pemotong slope remot kontrol siji-tombol yaiku umur baterei sing tahan suwe. Kanthi pangisian daya siji, bisa terus-terusan mowing paling sethithik patang jam. Ora ana gangguan lan wektu sing boroske kanggo ngisi ulang. Remot kontrol slope mower paling apik ngidini sampeyan nutupi area mowing sing luar biasa nganti 1200-1800 meter persegi saben jam, dadi alat sing efisien lan ngirit wektu. Nglampahi luwih akeh wektu kanggo nikmati ruangan ruangan tinimbang kerja keras ing srengenge.

  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong trek paling apik ing China
  • Loncin engine siji-tombol miwiti karet trek slope mower remot kontrol
  • China nggawe mesin pemotong slope remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong robot sing dilacak paling apik ing China
  • petrol self charging back battery speed travel 0~6Km/h RC brush cutter
  • China nggawe pemotong sikat remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong bukit remot kontrol paling apik ing China

Aja kantun kesempatan kanggo ngowahi rutinitas perawatan pekarangan. Ngrangkul mangsa pangopènan pekarangan karo Vigorun Tech's nglereni-pinggiran karet track slope mower remot kontrol. Rasakake gampang, presisi, lan efisiensi sing diwenehake kanggo kabeh kabutuhan perawatan pekarangan. Ngomong pamit kanggo pangopènan tedious lan wektu-akeh lan ngomong hello menyang pekarangan apik manicured effortlessly.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts