China nglacak mesin pemotong rumput sing dikontrol radio rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio China

Halo kabeh, lan sugeng rawuh ing saluran YouTube resmi saka Vigorun Tech. Dina iki, kita seneng menehi sampeyan inovasi paling anyar babagan teknologi perawatan pekarangan - pemotong rumput sing dikontrol radio sing dilacak Remote Control Lawn Mower. Kanthi desain sing canggih lan fitur sing kuat, mesin pemotong iki disetel kanggo ngowahi cara sampeyan ngatasi tugas pangopènan pekarangan.

China nggawe motor tanpa sikat 48V Kabeh Medan Zero Turn disesuaikan persetujuan CE EPA radio kontrol mesin pemotong rumput pabrik tuku kanthi rega murah

Salah sawijining sorotan utama mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik yaiku kemampuan sing luar biasa kanggo nelukake lereng sing curam. Mesin pemotong crawler canggih iki wis direkayasa kanggo navigasi miring kanthi gradien maksimal 40 ° nganti 60 °. Apa sampeyan duwe terrain berbukit, lereng, blumbang, rawa, pinggir kali, utawa wilayah berpasir, mesin pemotong kita cocok banget kanggo nangani medan sing tantangan sing bakal sampeyan temoni. Ngomong pamit kanggo repot njaga wilayah sing gedhe lan curam - mesin pemotong rumput sing dikontrol radio sing dilacak bakal ngurus kanggo sampeyan!

  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot China paling apik kanggo bukit
  • mesin bensin gelar kerja 60 ° 20 inch cutting blade remote control pemotong rumput
  • China digawe remot kontrol slope mower rega murah kanggo sale, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol
  • Mesin Loncin kabeh terrain nol giliran agul-agul Rotary multifunctional remot remot mesin pemotong
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China

Aja kantun inovasi terobosan iki babagan perawatan pekarangan. Dolan maring situs web resmi utawa hubungi pengecer lokal kanggo sinau luwih lengkap babagan mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik Vigorun Tech. Njupuk pangopènan pekarangan dina iki lan nemu mangsa mowing effortless!

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts