mesin bensin gelar kerja 60 ° 20 inch cutting blade remote control pemotong rumput

Salah sawijining sorotan utama mesin pemotong gulma remot kontrol mesin bensin yaiku kemampuan sing luar biasa kanggo nelukake lereng sing curam. Mesin pemotong crawler canggih iki wis direkayasa kanggo navigasi miring kanthi gradien maksimal 40 ° nganti 60 °. Apa sampeyan duwe terrain berbukit, lereng, blumbang, rawa, pinggir kali, utawa wilayah berpasir, mesin pemotong kita cocok banget kanggo nangani medan sing tantangan sing bakal sampeyan temoni. Pamit kanggo repot njaga wilayah sing gedhe lan curam - pemotong gulma remot kontrol bakal ngurus sampeyan!

China nggawe motor tanpa sikat 48V Kabeh Medan Zero Turn disesuaikan persetujuan CE EPA remot kontrol pemotong rumput pabrik tuku kanthi rega murah

Dilengkapi sistem pemotongan sing presisi, pisau pemotong gulma remot kontrol 20 inci njamin resik lan malah dipotong saben wektu. Lading sing landhep silet kanthi gampang motong suket nganti dawa sing dikarepake, ningkatake pekarangan sing luwih sehat lan sregep.

  • China nggawe mesin pemotong RC rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot China paling apik kanggo bukit
  • mesin bensin gelar kerja 60 ° 20 inch cutting blade remote control pemotong rumput
  • China digawe remot kontrol slope mower rega murah kanggo sale, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik kanggo didol
  • Mesin Loncin kabeh terrain nol giliran agul-agul Rotary multifunctional remot remot mesin pemotong
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio paling apik ing China

Kita ngerti pentinge pangopènan tanpa repot. Pemotong gulma remot kontrol 60° sing bisa digunakake dirancang kanthi nimbang kepenak pangguna, nampilake bagean sing gampang diakses lan proses reresik sing gampang. Nglampahi wektu kurang kanggo perawatan lan luwih akeh wektu kanggo nikmati pekarangan sing apik.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts