Hybrid self-charging generator gelar kerja 60 ° remote control pemangkas rumput

Salah sawijining kaluwihan utama pemangkas rumput remot kontrol hibrida yaiku kemampuan kanggo ngatasi lereng tanpa ngrusak keamanan. Medan sing ora rata lan lereng sing curam bisa dadi tantangan kanggo motong, nanging mesin pemotong kita dirancang kanggo nangani kahanan kasebut kanthi gampang. Kanthi bangunan sing stabil lan kuat, mesin pemotong kita nyilikake risiko tipping utawa terguling ing permukaan sing miring, nyuda potensial kacilakan lan ciloko. Apa sampeyan duwe latar mburi bukit utawa pekarangan sing miring, mesin pemotong bakal menehi katentreman lan kinerja sing efisien.

Pabrik pemasok China 48V motor tanpa sikat Zero Turn daya sing kuat disesuaikan persetujuan CE EPA Kabeh Medan terjangkau remote control pemangkas rumput rega murah langsung tuku

Daya tahan minangka ciri khas liyane Vigorun Techproduk-produk. Gelar kerja kita 60 ° pemangkas suket remot kontrol dibangun kanggo tahan kaku panggunaan biasa lan panjaluk macem-macem terrain. Apa sampeyan duwe pekarangan pinggiran kutha cilik utawa properti komersial sing akeh, mesin pemotong kita dirancang kanggo menehi kinerja sing konsisten lan umur dawa. Kanthi pangopènan lan perawatan reguler, mesin pemotong bakal tetep dadi kanca sing bisa dipercaya kanggo njaga pekarangan kanthi apik nganti pirang-pirang taun.

  • baterei hibrida dilakokno dhuwur nglereni 1-18 cm luwes remot dilakokno ganja trimmer
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • 9HP EPA disetujui mesin bensin mesin pemotong dhuwur 1-18 cm adjustable remote control mesin pemotong kanggo lereng
  • China digawe RC slope mower rega murah for sale, Chinese paling remot slope mower for sale
  • Hybrid self-charging generator gelar kerja 60 ° remote control pemangkas rumput

Kesimpulane, Vigorun TechPemangkas rumput remot kontrol generator pangisi daya dhewe ngowahi pangopènan pekarangan kanthi nggabungake safety, efisiensi, lan penak. Kanthi kemampuan kanggo ngontrol mesin pemotong saka jarak sing aman, mesin pemotong kita nyedhiyakake katentreman atine lan nglindhungi pangguna saka risiko potensial. Fitur canggih pemangkas rumput remot kontrol, kacepetan sing luar biasa, lan desain sing awet nggawe pilihan sing luar biasa kanggo sing duwe omah lan profesional. Nemu tingkat anyar saka care pekarangan karo Vigorun Tech - ing ngendi safety lan efisiensi ketemu.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts