China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong slope robot paling apik ing China

Apa sampeyan pengin nyederhanakake lan nambah pengalaman mowing pekarangan? Ora katon luwih saka Vigorun Tech's sawetara inovatif radio kontrol pemotong rumput. Kanthi teknologi canggih lan fitur pangguna-loropaken, mowers kita dirancang kanggo nggawe ngramut pekarangan effortless lan aman.

Pabrik pemasok China 48V motor tanpa sikat Zero Nguripake daya sing kuat disesuaikan Persetujuan EPA CE Kabeh Medan terjangkau mesin pemotong lereng robot rega murah langsung tuku

Salah sawijining kaluwihan utama mesin pemotong slope robot sing paling apik yaiku kemampuan kanggo ngatasi lereng tanpa kompromi keamanan. Medan sing ora rata lan lereng sing curam bisa dadi tantangan kanggo motong, nanging mesin pemotong kita dirancang kanggo nangani kahanan kasebut kanthi gampang. Kanthi bangunan sing stabil lan kuwat, mesin pemotong kita nyilikake risiko tipping utawa terguling ing permukaan sing miring, nyuda potensial kacilakan lan ciloko. Apa sampeyan duwe latar mburi bukit utawa pekarangan sing miring, mesin pemotong bakal menehi katentreman lan kinerja sing efisien.

  • baterei hibrida dilakokno dhuwur nglereni 1-18 cm luwes remot dilakokno ganja trimmer
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • 9HP EPA disetujui mesin bensin mesin pemotong dhuwur 1-18 cm adjustable remote control mesin pemotong kanggo lereng
  • China digawe RC slope mower rega murah for sale, Chinese paling remot slope mower for sale
  • Hybrid self-charging generator gelar kerja 60 ° remote control pemangkas rumput

Pemotong rumput sing dikontrol radio ora mung babagan safety; nawakake uga kinerja ngédap lan penak. Kanthi mesin sing kuat lan teknologi canggih, mesin pemotong kita ngasilake asil sing luar biasa ing wektu sing luwih sithik. Kontrol sing tepat sing disedhiyakake saka remot ngidini sampeyan gampang navigasi sudhut sing nyenyet lan dalan sing rumit, njamin saben inci pekarangan sampeyan apik. Kanthi kacepetan mowing nyengsemaken nganti 6km / h, mowers kita antarane paling cepet ing pasar, ngijini sampeyan kanggo nutupi wilayah gedhe kanthi efisien.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts