baterei hibrida dilakokno dhuwur nglereni 1-18 cm luwes remot dilakokno ganja trimmer

Apa sampeyan pengin nyederhanakake lan nambah pengalaman mowing pekarangan? Ora katon luwih saka Vigorun TechRentang inovatif saka dhuwur nglereni 1-18 cm sing bisa diatur jarak jauh pemangkas gulma. Kanthi teknologi canggih lan fitur sing ramah pangguna, mesin pemotong kita dirancang kanggo njaga pekarangan kanthi gampang lan aman.

Pabrik pemasok China 48V motor tanpa sikat Zero Turn daya sing kuat disesuaikan persetujuan CE EPA Kabeh Medan terjangkau pemangkas gulma sing dioperasikake jarak jauh rega murah langsung tuku

At Vigorun Tech, kita ngerti pentinge safety nalika nerangake pangopènan pekarangan. Pramila kabeh pemangkas gulma sing dioperasikake kanthi jarak jauh hibrida dilengkapi kemampuan remot kontrol. Kanthi jarak efektif sing nyengsemake nganti 200 meter, mesin pemotong ngidini sampeyan njaga jarak sing aman saka bebaya potensial nalika isih duwe kontrol sing tepat babagan obahe mesin. Kanthi tutul tombol sing gampang ing remot kontrol, sampeyan bisa kanthi gampang maneuver mesin pemotong ing saubengé alangan lan ngindhari bebaya sing potensial, njamin safety sampeyan sawayah-wayah.

  • baterei hibrida dilakokno dhuwur nglereni 1-18 cm luwes remot dilakokno ganja trimmer
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong slope robot paling apik ing China
  • 9HP EPA disetujui mesin bensin mesin pemotong dhuwur 1-18 cm adjustable remote control mesin pemotong kanggo lereng
  • China digawe RC slope mower rega murah for sale, Chinese paling remot slope mower for sale
  • Hybrid self-charging generator gelar kerja 60 ° remote control pemangkas rumput

Kesimpulane, Vigorun TechPemangkas gulma sing dioperasikake kanthi baterei kanthi remot ngowahi pangopènan pekarangan kanthi nggabungake safety, efisiensi, lan penak. Kanthi kemampuan kanggo ngontrol mesin pemotong saka jarak sing aman, mesin pemotong kita nyedhiyakake katentreman lan nglindhungi pangguna saka risiko potensial. Fitur canggih pemangkas ganja sing paling apik, kacepetan sing luar biasa, lan desain sing awet nggawe pilihan sing luar biasa kanggo sing duwe omah lan profesional. Nemu tingkat anyar saka care pekarangan karo Vigorun Tech - ing ngendi safety lan efisiensi ketemu.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts