mesin bensin self-powered dynamo elektrik traksi motor travel remot dilakokno incline mower

Ngenalke motor traksi listrik travel remot dilakokno mower miring saka Vigorun Tech - alat utama kanggo perawatan pekarangan sing gampang lan akurat. Mesin pemotong paling canggih kita dilengkapi fitur canggih, kalebu nggunakake bilah impor ngambang sing kandel 4mm, nggawe potongan ing ndhuwur liyane.

Populer dirancang anyar CE EPA disesuaikan Kabeh Medan daya kuat 48V brushless motor Zero Turn remote operate incline mower China pabrik sale karo rega murah

Kekandelan 4mm saka lading dirancang kanthi ati-ati kanggo ngatasi suket sing paling kandel lan paling angel kanthi gampang. Apa sampeyan ngatasi suket sing akeh banget sawise musim panas sing dawa utawa vegetasi sing padhet ing musim gugur, mesin pemotong miring sing dioperasikake mesin bensin bisa gampang nangani kabeh. Sifat ngambang saka lading ngidini kanggo keluwesan, mesthekake malah Cut ing terrains ora rata, kalebu slope lan bumps.

  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo lereng
  • mesin bensin daya kuwat komersial dilacak remot kontrol mowing robot
  • China digawe remot kontrol rerumput mower rega murah kanggo sale, Cina paling remot kontrol rerumput cutter
  • mesin bensin self-powered dynamo elektrik traksi motor travel remot dilakokno incline mower
  • China digawe remot slope mower rega murah kanggo sale, China paling radio-kontrol rega mesin pemotong rumput

Kanthi mesin pemotong miring dinamo sing dioperasikake kanthi mandiri, ngrawat pekarangan sampeyan ora nate luwih gampang. Ngontrol kanthi lengkap karo remot, supaya bisa maneuver kanthi akurat lan pandhu arah sing gampang ing pekarangan. Apa sampeyan duwe area gedhe kanggo nutupi utawa spasi ruwet sing mbutuhake manungsa waé tliti, paling remot dilakokno miring kang sistem remot kontrol nggawe tugas breeze.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts