China digawe remot kontrol rerumput mower rega murah kanggo sale, Cina paling remot kontrol rerumput cutter

Ngenalke remot kontrol sikat mower saka Vigorun Tech - alat utama kanggo perawatan pekarangan sing gampang lan akurat. Mesin pemotong paling canggih kita dilengkapi fitur canggih, kalebu nggunakake bilah impor ngambang sing kandel 4mm, nggawe potongan ing ndhuwur liyane.

Populer dirancang anyar CE EPA disesuaikan Kabeh Medan daya kuat 48V brushless motor Zero Turn paling apik remote kontrol sikat cutter China pabrik sale karo rega murah

Kualitas lan daya tahan sing luar biasa saka pisau mesin pemotong remot kontrol tegese sampeyan bisa ngandelake mesin pemotong iki nganti pirang-pirang taun. Ngomong pamit kanggo panggantos agul-agul Kerep lan hello kanggo solusi dipercaya lan long-tahan kanggo kabutuhan care pekarangan. Agul-agul kita digawe kanggo nahan kaku saka panggunaan biasa, mesthekake yen pemotong sikat sing paling apik sing dikontrol remot tetep ing kondisi sing paling apik sanajan wis digunakake sacara ekstensif.

  • China nggawe mesin pemotong bank remot kontrol rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo lereng
  • mesin bensin daya kuwat komersial dilacak remot kontrol mowing robot
  • China digawe remot kontrol rerumput mower rega murah kanggo sale, Cina paling remot kontrol rerumput cutter
  • mesin bensin self-powered dynamo elektrik traksi motor travel remot dilakokno incline mower
  • China digawe remot slope mower rega murah kanggo sale, China paling radio-kontrol rega mesin pemotong rumput

Kanthi mesin pemotong sikat remot kontrol, ngurus pekarangan ora gampang. Ngontrol kanthi lengkap karo remot, supaya bisa maneuver kanthi akurat lan pandhu arah sing gampang ing pekarangan. Apa sampeyan duwe area gedhe kanggo nutupi utawa spasi ruwet sing mbutuhake perhatian sing tliti, sistem remot kontrol pemotong sikat sing paling apik sing dikontrol remot nggawe tugas dadi gampang.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts