bensin self-charging generator 200 meter kontrol jarak adoh remote operate sikat cutter

Ngenalke generator ngisi daya remot pemotong sikat saka Vigorun Tech - solusi sampurna kanggo kabutuhan care pekarangan tiba. Nalika sasi musim panas wis rampung, pekarangan wis dadi kandel lan subur, dadi angel kanggo njaga tanpa alat sing tepat. Pemotong sikat sing dioperasikake kanthi remot dirancang khusus kanggo nangani kahanan sing owah-owahan iki, nggawe tugas ngrawat pekarangan kanthi gampang lan efisien.

Paling laris CE EPA All-Terrain disesuaikan daya kuat 48V brushless motor Zero Turn remote operated brush cutter tuku online langsung saka pabrik China

Kanthi sistem remot kontrol sing canggih, pemotong sikat sing dioperasikake remot bensin ngidini sampeyan navigasi kanthi gampang lan nyaman ing sekitar pekarangan, sanajan ing lereng sing curam, dadi alat sing sampurna kanggo medan sing ora rata. Kanthi motor sing kuat lan lading sing landhep, pemotong sikat sing dioperasikake kanthi remot ngethok suket kanthi gampang, nggawe pekarangan katon rapi lan rata. Mekanisme shredding sing unik uga mbantu ngrusak bilah potong, mesthekake yen disebarake kanthi rata ing pekarangan, nglindhungi oyod lan ngidini pertumbuhan maneh sing sehat ing musim semi.

  • bensin dynamo 200 meter dawa kontrol radio kontrol slope mower
  • China nggawe mesin pemotong trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot paling apik ing China
  • bensin self-charging generator 200 meter kontrol jarak adoh remote operate sikat cutter
  • China nggawe mesin pemotong trek rega murah kanggo didol, pemotong sikat tanpa kabel paling apik ing China
  • Mesin bensin 4 tak 360 derajat rotasi pemotong rumput jarak jauh

Saliyane dadi alat sing sampurna kanggo perawatan pekarangan musim gugur, pemotong sikat sing dioperasikake kanthi jarak adoh 200 meter uga menehi keuntungan ing saindenging taun. Sajrone sasi mangsa, menehi lapisan pangayoman tambahan kanggo pekarangan, njaga oyod lan lemah terisolasi saka kondisi cuaca sing atos, saéngga bisa tuwuh maneh ing musim semi.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts