Mesin pemotong rumput sing dikontrol radio China kanthi rega murah, mesin pemotong rumput robot paling apik kanthi remot kontrol

Salah sawijining kaluwihan nggunakake mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi trek nalika musim gugur yaiku kemampuan kanggo nglindhungi oyod suket ing sasi mangsa adhem. Kanthi tliti njaga suket kanthi dawa sing cocog, mesin pemotong kita njaga oyod saka karusakan potensial sing disebabake dening Frost utawa suhu sing ekstrem. Perlindhungan sing luwih apik iki njamin wutah suket sing luwih sehat ing musim semi sabanjure, njamin lanskap sing ijo sing apik.

Desain anyar penjualan panas All-Terrain disesuaikan CE EPA 48V motor tanpa sikat daya kuat Zero Turn mesin pemotong rumput robot paling apik kanthi remot kontrol tuku langsung saka pabrikan China

Apa sampeyan duwe pekarangan sing rata utawa terrain sloped sing angel, mesin pemotong rumput remot kontrol kita unggul ing saben aspek. Teknologi canggih kasebut ngidini navigasi kanthi gampang sanajan ing permukaan sing ora rata, supaya bisa dipotong kanthi rata ing kabeh properti sampeyan. Kanthi mesin pemotong rumput robot paling apik kanthi kemampuan maneuver akurat saka remot kontrol liwat remot kontrol, sampeyan bisa kanthi gampang nuntun lan ngarahake menyang pekarangan, sanajan ing wilayah sing angel digayuh.

  • China digawe suket trimmer rega murah for sale, Cina mower RC paling apik
  • bensin listrik hibrida powered travel kacepetan 0 ~ 6Km/h kontrol radio nirkabel robot mesin pemotong rumput
  • China nggawe remot kontrol slope mesin pemotong kanthi trek rega murah kanggo didol, China remot kontrol slope mesin pemotong paling apik
  • pertanian robot bensin multifungsi track karet remote kontrol pemotong rumput rumput
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol

Mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi trek nawakake macem-macem mupangat kanggo rutinitas perawatan pekarangan musim gugur. Kinerja sing unggul ora mung ngirit wektu nanging uga menehi asil sing luar biasa. Ucapake pamit kanggo mowing manual sing intensif tenaga kerja lan tampi kepenak lan efisiensi mesin pemotong rumput remot kontrol.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts