China digawe remot kontrol slope mower karo trek for sale, remot kontrol slope mower paling apik

Apa sampeyan berjuang karo suket sing tuwuh ing pekarangan sampeyan? Katon ora luwih saka majeng lan efisien remot kontrol slope mower karo trek diprodhuksi dening Vigorun Tech. Nalika mangsa Autumn teka, suket tuwuh sregep, dadi luwih kandel lan luwih tantangan kanggo ngatur. Mesin pemotong rumput dirancang khusus kanggo ngatasi masalah iki, nyedhiyakake solusi sing lancar kanggo kabutuhan perawatan pekarangan.

Desain anyar penjualan panas All-Terrain disesuaikan CE EPA 48V motor tanpa sikat daya kuat Zero Turn paling apik remot kontrol slope mower tuku langsung saka pabrikan China

Apa sampeyan duwe pekarangan sing rata utawa terrain sloped sing angel, mesin pemotong rumput remot kontrol kita unggul ing saben aspek. Teknologi canggih kasebut ngidini navigasi kanthi gampang sanajan ing permukaan sing ora rata, supaya bisa dipotong kanthi rata ing kabeh properti sampeyan. Kanthi remot kontrol slope mower karo trek 'tepat maneuverability liwat remot kontrol, sampeyan bisa kanthi gampang nuntun lan ngarahake liwat pekarangan, malah ing wilayah hard-kanggo-tekan.

  • China digawe suket trimmer rega murah for sale, Cina mower RC paling apik
  • bensin listrik hibrida powered travel kacepetan 0 ~ 6Km/h kontrol radio nirkabel robot mesin pemotong rumput
  • China nggawe remot kontrol slope mesin pemotong kanthi trek rega murah kanggo didol, China remot kontrol slope mesin pemotong paling apik
  • pertanian robot bensin multifungsi track karet remote kontrol pemotong rumput rumput
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol

Investasi ing mower slope RC saka Vigorun Tech dina iki lan nemu ease saka Autumn care pekarangan kaya tau sadurunge. Ayo kita nulungi sampeyan entuk pekarangan sing sampurna, nambah kaendahan ruangan ruangan lan njamin wutah suket sing luwih sehat ing musim sing bakal teka. Dipercaya ing teknologi luar biasa kita lan gabung karo akeh sing duwe omah sing wis wareg sing wis milih kanggo ngrevolusiokake perawatan pekarangan kanthi mesin pemotong slope remot kontrol sing paling apik.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts