Sato nglereni jembaré 800mm nglereni jembaré 550mm remot kontrol grumbulan trimmer

Nanging sing mbedakake mower slope RC kita saka mowers tradisional yaiku kecocokan kanggo mangsa, khusus kanggo nyegah geni lan kontrol gulma. Nalika mangsa mangsa nyedhak, risiko wabah geni mundhak, dadi penting kanggo nggawe papan sing bisa dipertahanake ing sekitar properti sampeyan. hibrida remot kontrol grumbulan trimmer ora mung mesin nglereni suket, nanging uga alat firefighting penting.

Pemasok pabrik China 48V motor tanpa sikat sing kuat Kabeh Medan disesuaikan CE EPA Zero Turn remote control bush trimmer tuku online langsung

Dilengkapi mesin sing kuat lan bilah sing cetha, pemotong suket remot kontrol gampang nangani macem-macem jinis suket, sanajan ing lereng sing curam. Kemampuan maneuver sing unggul ngidini kanggo navigasi terrain kasar kanthi gampang, mesthekake saben pojok pekarangan sampeyan dipotong kanthi tliti. Lan ing kene sing paling apik - sampeyan bisa ngontrol pemangkas semak semak remot kontrol 550mm kanthi gampang liwat pangguna-loropaken.

  • Mesin pemotong rumput taman nirkabel hibrida 360 derajat rotasi rotary
  • China nggawe RC lawn mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel paling apik ing China
  • kacepetan travel bensin 0 ~ 6Km / h 360 derajat rotasi radio kontrol gulma cutter
  • China digawe remot kontrol sikat mesin pemotong rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol slope mower paling apik
  • Sato nglereni jembaré 800mm nglereni jembaré 550mm remot kontrol grumbulan trimmer

Kanthi pemangkas suket sing paling apik, sampeyan bisa pamitan kanthi cara nglereni suket sing mbutuhake tenaga kerja lan akeh wektu. Ngirit energi kanggo aktivitas sing luwih nyenengake nalika nglereni 800mm remot kontrol grumbulan pemangkas nangani tugas kanggo sampeyan. Ayo mesin pemotong rumput sing dikontrol remot ngowahi pekarangan sampeyan dadi oasis sing apik lan aman kanggo geni.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts