kacepetan travel bensin 0 ~ 6Km / h 360 derajat rotasi radio kontrol gulma cutter

Apa sampeyan kesel ngentekake pirang-pirang jam ing srengenge sing panas, nyoba ngrusak pekarangan sing akeh banget? Ora katon maneh! Vigorun Tech presents sawijining nglereni-pinggiran 360 derajat rotasi radio kontrol suket cutter, dirancang kanggo revolusioner pengalaman nglereni suket kaya tau sadurunge.

Pemasok pabrik China 48V motor tanpa sikat sing kuat Kabeh Medan disesuaikan CE EPA Zero Turn radio kontrol pemotong rumput tuku online langsung

Kacepetan lelungan 0 ~ 6Km / jam pemotong rumput sing dikontrol radio nawakake kinerja sing luar biasa kanggo nglereni lan nyuwek suket garing kanthi efisien, nggawe zona firebreak sing dadi penghalang protèktif marang kebakaran musim dingin sing potensial. Teknologi nglereni majeng sawijining mesthekake yen suket garing èfèktif dibusak lan bejat mudhun, ninggalake konco Strip apik-maintained lan geni-tahan.

  • Mesin pemotong rumput taman nirkabel hibrida 360 derajat rotasi rotary
  • China nggawe RC lawn mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol radio nirkabel paling apik ing China
  • kacepetan travel bensin 0 ~ 6Km / h 360 derajat rotasi radio kontrol gulma cutter
  • China digawe remot kontrol sikat mesin pemotong rega murah kanggo sale, Cina remot kontrol slope mower paling apik
  • Sato nglereni jembaré 800mm nglereni jembaré 550mm remot kontrol grumbulan trimmer

Dilengkapi mesin sing kuat lan bilah sing cetha, pemotong suket remot kontrol gampang nangani macem-macem jinis suket, sanajan ing lereng sing curam. Kemampuan maneuver sing unggul ngidini kanggo navigasi terrain kasar kanthi gampang, mesthekake saben pojok pekarangan sampeyan dipotong kanthi tliti. Lan iki sing paling apik - sampeyan bisa ngontrol pemotong rumput sing dikontrol radio bensin kanthi gampang liwat piranti remot sing ramah pangguna, ngilangi kabutuhan tenaga kerja manual lan nyuda tenaga fisik.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts