Mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri China kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik kanthi remot kontrol

Apa sampeyan kesel mbuwang jam ing srengenge sing terik, nyurung mesin pemotong rumput sing abot? Ora katon luwih saka Vigorun Tech, Inovator terkemuka ing bidang pemotong rumput robot paling apik kanthi remot kontrol. Kanthi teknologi canggih lan dedikasi kanggo kepuasan pelanggan, kita nawakake cara anyar lan gampang kanggo njaga pekarangan sing apik.

Produsen China grosir tenaga kuat CE EPA All-Terrain disesuaikan 48V brushless motor Zero Turn paling apik mesin pemotong rumput robot kanthi remot kontrol kanthi rega murah kanggo didol

Napa milih Vigorun Tech? Kejabi prasetya kanggo kualitas paling dhuwur, kita bangga nyedhiyakake layanan pra-sales lan sawise-sales lengkap. Tim pinter kita tansah siyap mangsuli pitakon, menehi dhukungan teknis, lan mesthekake yen sampeyan duwe pengalaman sing lancar lan nyenengake karo produk kita. Kita ngerti yen tuku mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri minangka investasi sing signifikan, lan kita wis darmabakti kanggo nggawe proses kasebut kanthi lancar kanggo para pelanggan sing dihargai.

  • Mesin bensin 9HP 16HP self-propelled tracked lawn mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega murah, mesin pemotong rumput kontrol radio paling apik ing China
  • bensin self-charging generator self-charging battery powered remote control tracked brush mower
  • China nggawe mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol
  • 9HP 16HP engine bensin siji-tombol miwiti dilacak remot kontrol mowing robot

Kesimpulane, Vigorun Tech minangka mitra sing dipercaya kanggo mesin pemotong rumput sing dikontrol radio industri. Kanthi kehadiran sing kuat ing industri manufaktur China, tim riset lan pangembangan sing darmabakti, lan komitmen kanggo nyedhiyakake layanan pra-sales lan sawise-sales sing apik, kita yakin bakal ngirim produk sing unggul kanggo para pelanggan sing dihargai.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts