mesin bensin kabeh terrain kacepetan travel 6km / h lawn mower RC

Apa sampeyan kesel mbuwang jam ing srengenge sing terik, nyurung mesin pemotong rumput sing abot munggah mudhun kebon sampeyan? Ora katon maneh! Vigorun Tech bangga kanggo introduce inovasi paling anyar kita - mesin bensin lawn mower RC, dirancang kanggo nggawe pengalaman gardening luwih gampang lan luwih efisien.

Pemasok pabrikan China CE EPA All-Terrain disesuaikan 48V tanpa sikat motor daya kuat Zero Turn mesin pemotong rumput RC tuku online kanthi rega murah

Ing jantung mesin pemotong rumput RC kabeh terrain yaiku motor arus langsung tanpa sikat 48V sing paling canggih. Ora mung menehi daya voltase dhuwur, njamin kinerja optimal, nanging uga ngasilake panas banget. Iki ngilangi kebutuhan kanggo istirahat pendinginan ing tengah-tengah kerja, supaya sampeyan bisa terus-terusan ngethok nganti 24 jam tanpa gangguan. Saiki, iki sing diarani efisiensi!

  • China digawe slope mower rega murah for sale, China mower RC paling apik
  • jarak remote kontrol bensin 200m kontrol radio nirkabel mesin pemotong lereng listrik
  • China digawe blumbang suket cutter rega murah kanggo sale, Cina paling apik R/C lawn mower
  • mesin bensin kabeh terrain kacepetan travel 6km / h lawn mower RC
  • China nggawe pemotong sikat tanpa kabel rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput robot paling apik ing China kanthi remot kontrol

kanthi Vigorun TechKacepetan lelungan 6km / h pemotong rumput RC, sampeyan bisa mbalekake akhir minggu lan luwih akeh wektu kanggo nindakake perkara sing sampeyan tresnani. Apa iku nyempurnakake estetika pekarangan utawa mung ngrasakake wektu sing berkualitas karo kulawarga, mesin pemotong bakal ngurus suket nalika sampeyan santai.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

modelVTW550-90VTC550-90VTC800-150
Cara NyopirWheeledCrawlerCrawler
Engine / DayaLoncin 9 HpLoncin 9 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwes25/45/65/85mm kanthi tanganYa, kanthi remoteYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYa
ukuran1050x900x590mm1010x980x780mm1380x1260x750mm
bobot120kg190kg320kg

We are looking for agen, distributor lan dealers saka mesin pemotong rumput ing saindhenging donya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kaya Posts