Pameran mesin pertanian internasional China 2023

Pameran Mesin Pertanian Internasional China, pameran peralatan mesin pertanian paling gedhe ing China, diwiwiti tanggal 26 Oktober 2023, ing Pusat Ekspo Internasional Wuhan. Nutupi area nyengsemaken 220,000 meter persegi, pameran kepincut liwat 2,300 peserta pameran lan tampi staggering 150,000 pengunjung profesional.

Antarane peserta sing misuwur, Vigorun Tech digawe tandha ing acara kasebut. Melu ijol-ijolan sing migunani karo produsen industri liyane ing sektor pemotong rumput, Vigorun Tech wis disiapake kanggo kolaborasi sing nyenengake.

Semangat kanggo inovasi bakal disalurake kanggo nambah Vigorun mowers pekarangan remot kontrol account kang, ngupaya kanggo ngirim kepuasan customer pokok.

Tetep dirungokake kanggo dandan sing luar biasa sing bakal ditindakake Vigorun!

Kaya Posts